Miljana Kulić imala poziv sa MarijomUčesnica Elite, Miljana Kulić, sinoć je od produkcije dobila poziv sa majkom, Marijom Kulić. 

Ona joj se sasula svu istinu u lice kao što to i inače radi kada je Miljana u rijalitiju.

– Šta radiš lutkice moja jesi li dobro? Željko ide rano u vrtić pa nije mogao da bude na pozivu, legao je da spava, nemoj da se brineš – rekla je Marija.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. YouTube/Zadruga Official

 

– Jesi li ti dobro, nemaš metastaze? – pitala je Miljana. 

– Ako kažem da sam dobro onda sam dobro, neću više da pričam, da sam na tvom mestu ja bih onim smrdlama sve još gore radila i živo i mrtvo bi im je*ala. Od danas šta god ti majmuni i smradovi budu rekli, potpuno bi te podržala kad su vređali Željka da im sve po spisku je*eš. Nadalje šta god ti budu rekli sve snimam i svaki snimak pronađem i spremam tužbe, šta god ti kažu ti reci da ponovo i reci ja te više neću vređati. Što se tiče tvog ponašanja odlično znaš šta smo se dogovorili, da te ne prozivam jer su te gori od tebe prozivali, ti više nisi mala devojčica, imaš 30 godina i majka si. Dve stvari ti odlično znaš koje su to. Kad se bude završio razgovor sedi negde sama i stavi prst na čelo. Rekla sam dve stvari ti nisi maloumna shvatićeš. Da te više nisam videla sa pidžamama po ceo dan – rekla je Marija.

Miljana i Marija

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. YouTube/Zadruga Official

 

– O Darijanu šta misliš? – pitala je Miljana.

Pročitajte još...  Raskid Aneli i Janjuša - Lajk.rs

– Apsolutno ništa više ne mislim, ja sam se prošli put prešla sa tvojim izborom, a veza ti je provođenje vremena u rijalitiju čisto da ti ne bude dosadno. Ono što on priča po ćoškovima sa Urošem je haos, da on beži za inostranstvo posle rijalitija i da neće da ima ništa sa tobom -rekla je Marija.

Kad si išla zadnji put kod lekara, kako je sa pankreasom? – pitala je Miljana.

– Počela sam da se hranim kvalitetno, tako da je sa zdravljem sve okej. ALkohol i odnosi pred celom kućom u sred dana, da li ti je sada jasno pi*ka ti materina majmunska. To si rekla i kući da ti je jasno i šta je sad sa tvojim mozgom. Lepo sam ti rekla dve stvari, da bi ti doprelo do mozga moram da se derem. Kako te nije sramota da te pitam, da li znaš kad Željko polazi u pretškolsko – završila je Marija.

Pročitajte još...  Svađa Bojane i Anđele - Lajk.rs

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare