Asmin Durdžić šokirao izjavom o ćerkiUčesnica Elite Aneli Ahmić otkako se uselila na imanje u Šimanovcima nalazi se u žiži javnosti detalja iz svog života, a gledaoce ne prestaje da intrigira njen odnos sa bivšim partnerom, Asminom Durdžićem. 

On je na početku istakao da je dete priznao odmah po rođenju, ali da ga boli kada pomisli na dete, jer nema budućnost sa Aneli. 

Durdžić je otkrio da su on i Aneli živeli pod istim krovom tokom šest do osam meseci, ali da to nije doprinelo njihovoj sreći.

Istakao je da je bio između sreće i pakla, te da je situacija bila većim delom pakao.

Foto: privatna arhiva

 

Nisam bio nešto srećan. To mogu razumeti samo muškarci koji su u mojoj situaciji, a ne žene. Kad praviš dete, to radiš svesno, planiraš ceo život da provedeš sa tom ženom što će ga roditi. Kad se dete rodi, to je posebno, bude ti drago. Međutim, ti kad znaš da sa tom ženom nemaš budućnost, a ona ti rodi dete, to nije to. S jedne strane bio sam srećan, a sa druge pakao. Kad sam prvi put video tu malu, ona me je pitala: “Što si tako šokiran, kao da je komšijsko dete”.  Nisam hteo da joj kažem šta tačno mislim, nego sam rekao da mi je toliko drago da sam u šoku – ispričao je Asmin u jednoj emisiji, pa se dotakao prošlosti Aneli Ahmić.

Asmin i Nora

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku./TikTok

 

– Bio sam između sreće i pakla, ali je više bilo pakla. Pre toga imali smo jake svađe. Ona je bila hapšena zbog tih kofera, sve sam saznao o njoj kad je bila u sedmom mesecu trudnoće – priznao je on.

Pročitajte još...  Vladimir Tomović postao vlasnik bazena, apartmana, restorana u Crnoj Gori

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare