Janjuš rida na sav glasRijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš nedavno je izgubio brata Mihaila, a tuga i bol zbog gubitka i dalje ne jenjava. 

Naime, Janjuš se nakon tragedije vratio u Elitu, ali ne prestaje da spominje pokojnog brata, a sinoć nije mogao da se smiri. 

On se svako malo seti brata, a sinoć nije mogao da se suzdrži od plača dok je razgovarao sa Darkom Tanasijevićem:

– Malo pre komentarišemo, četiri meseca je ostalo do kraja, šta ćemo se svađati još malo…Pokušavamo da ne ulazimo u svađe i kada su te neke… Kada gledam ovo, gledam kako se svađaju, ja ne mogu sekunde tako da se svađam. Mi kada se posvađamo, to jako kratko traje, mi budemo nervozni – započeo je Janjuš.

Preentscreen

 

– Ja tako i planiram, nema tu više devojka. Nemam ja 20 godina i da kažem da je to moja devojka…Skoro svi nas ne diraju. Prestala je i ova mala, Jovana, rekao sam joj sinoć onako kako mislim. Da imam dobro mišljenje o njoj, nemam, ali je povukla zadnjih sedam dana. Maju ne diramo, da nas ne dira, nikada je spomenuti nećemo ni Aneli ni ja. Čak i kada je bila nominovana, nisam hteo da je komentarišem. Ja joj nisam ni rekao da je Takiju zapaljen auto, nego joj Bebica rekao, pa nam dolazi i priča: „Vi ste poslali mafijaše“. Mi imamo svoj mir, nikoga ne diram, ako mogu da se našalim s nekim, našalim se – rekao je Janjuš kroz suze.

Rođeni brat aktuelnog učesnika „Elite“, Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević pre dva meseca, 25. decembra, izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu.

Pročitajte još...  Janjuš se obratio Aneli Ahmić

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare