Miljana Kulić ponižava i vređa Milicu VeličkovićUčesnica Elite Miljana Kulić ponovo pravi haos, a kulminiralo je tokom nominacija.

Kulićeva je doživela pomračenje i zaurlala na Milicu Veličković i Darjana Radumirovića.

Nominovaću baka Milenu, jer je neartikulisana baba koja vređa sve devojke, ne volim osobe bez stava i karaktera, meni je to smešno, ne sme da se suprostavi jakim igračima, kači se za slabije, prva kreće sa uvredama. Ja sam samo ustala da odbranim Samira, žena koja se meša Bebici i Teodori u vezu, ona je namerno njega poljubila, nju nigde ne bi bilo da ne komentariše i ne meša se u te odnose. Meni je smetalo prelaženje granice a ne običan odnos, tako da nominujem Milenu – rekla je Milica.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

– Nominovaću Božu Džonsa, radi sve na silu, imao sam konflikt sa njim i mislim da je totalni debil, iz razloga što je loše reči rekao Lepom Mići nominujem njega -rekao je Terza.

Ima ih dosta koje bih izbacio odavde ali nominovaću Jelnu Ilić, ne vidim ništa dobro kod nje, totalno je dosadna, priča 3 sata i sve izvrće, ništa ne kaže, Ivan neka guli do kraja ali i on je nasrtao na mnoge, treba narod da vidi do kraja kakav je ološ i zlo, za Jelenu glasam ali treba da ostane još malo da pokaže pravo lice, ne vidim svrhu njenu ovde osim što šeta Beku i što čisti po kući – rekao je Anđelo.

– Ove nedelje velika promena je nastala i posvađao sam se sa većinom kuće, ovoj Milici ću nastaviti da pričam sve najgore jer je najveće zlo, ti si meni prva je*ala dete, pusti me na miru, nisam pričao o tebi – rekao je Darijan.

Pročitajte još...  Svađa Milana Miloševića i Miljane Kulić
Elita 7

Foto: TvPink

 

– Je li ti je jasno, majmun, nikome prva nisam uvredila dete, nećeš pričati sad – rekla je Milica.

Ma, šta hoćeš štroko, nemoj ja tebi da počnem da se use*avam u život, Mico četvorico, bolje se smiri, inače ćeš da nadrljaš – rekla je Miljana.

– Miljana laže da sam joj rekla za oca nešto, ona je mene prva počela da maltretira i samo je nastavila da mi priča o mom ocu, šaputala si mi da mi je tata pe*er, je*aću ti sve samo mi spominji oca -rekla je Milica.

Podsetimo, Miljana Kulić i Darijan Radomirović danima unazad vode rat sa Milicom Veličković i Borislavom Terzićem Terzom, a nedavno je svađa umalo prerasla i u fizički kontakt.

Pročitajte još...  Vladimir Tomović postao vlasnik bazena, apartmana, restorana u Crnoj Gori

Nakon gostovanja u radio emisiji „Amnezija“, Miljana je rešila da se obračuna sa Terzom i Milicom, te je pohitala ka pabu gde su oni bili, a obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo na imanje.

Brutalne uvrede mogle su se čuti sa obe strane, a u jednom trenutku Terza se zaleteo na Miljanu, ali je obezbeđenje sprečilo veći haos.

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare