Ša odbio da odgovori na pitanje Darka TanasijevićaReper i učesnik Elite, Nenad Aleksić Ša, ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u rijalitiju. 

On skoro svakodnevno pravi ljubomorne scene svojoj partnerki Mioni Jovanović, a veoma često dođe i do njegovog nervnog rastrojstva. 

Nenada je voditelj Darko Tanasijević upitao o stvarima koje je zabranio Mioni tokom veze. 

Ša, ajde da utvrdimo, meni ništa više nije jasno. Koja su pravila vaše veze? Šta Miona ne sme da radi, osim nekih krupnih stvari koje sam ja uvideo? Da nosi kratke šorceve, da zavodljivo ili neprimereno igra tokom žurki, ne sme da stane sa ove ili one strane stola i ne sme da sluša ili pominje muške pevače – glasilo je pitanje voditelja. 

Ako si tako formulisao, evo ja ću da sednem i neću da ti dam odgovor. Stvarno deluje debilno da mi se postavljaju takva pitanja, ne odgovaram više na pitanja i ne učestvujem u programu ako mi se tako nameće. Ajde malo normalnije da se pita – poručio je Ša besno. 

Pročitajte još...  Žestoka akcija Aneli i Janjuša

Podsetimo, zbog reperovog ponašanja i izliva ljubomore oglasio se i njegov otac. 

– Vi znate Nešu, on je ljubomoran, ima kratak fitilj… Njihove svađe su mi nepotrebne, krenu ni iz čega i eskaliraju u nešto baš stresno i žao mi je zbog toga. Šta da radim kad je takav. Njih dvoje definitivno imaju emocije jedno prema drugom, ona mu odgovori, naravno da neće da ćuti, i onda izraste u sve ono. Posle, gledam, bude kao da ničega nije ni bilo. Nemam pravo rešenje, ni pravi komentar – rekao je Nenadov otac za domaće medije. 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare