Maja Marinković o Janjušu i njegovoj devojciRijaliti učesnica Maja Marinković je sinoć u Šiša baru sa voditeljem Darkom govorila o aktuelnim dešavanjima u Eliti.

Na samom početku, voditelj Darko Tanasijević ju je pitao da prokomentariše to što je bivši partner Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić totalno ignorišu.

– Aneli je rekla da sam ja duh, a ja mislim da se njoj pričinjavaju duhovi, jer je ona jedna veštica, koja je zavračala Janjuša. To njihovo ignorisanje i nekomentarisanje mene, to je linija manjeg otpora. Kada je Janjuš izašao napolje video je koliko su njih dvoje omraženi. Sada pokušavaju da se isfoliraju, da glume da su stabilni, normalni, ali njihovo ponašanje govori mnogo vipe od njihovih reči. Ja uvek imam šta da kažem i tu priliku koristim. Ona je jedna prevarantkinja i glumica. Očima ne može da me vidi – rekla je Maja.

Darko je pomenuo Marinkovićkinu reakciju kada je videla Aneline prljave čarape koja je postala viralna na internetu.

– Da. Kada je bio njihov klip u Rehabu, čarape su bile Bože sačuvaj. Volim da slušam šta ljudi pričaju da bih znala šta da komentarišem, ali njene čarape bele boje su bile crne boje. To je katastrofa. To je za jednu žensku osobu bruka i sramota – rekla je ona i zamerila Janjušu što komentariše Asmina i njegove navodne dugove:

Pročitajte još...  Skandal Site Ahmić i Asmina Durdžića

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare