Miljana Kulić ponovo ušla u ElituKontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić vratila se u Elitu i odmah otkrila šta je radila i gde je putovala dok je bila van rijalitija.

– Sad kad sam je videla da izlazi tako lepa i zgodna, kao da je doživela totalni preobražaj. Šta se to dešavalo u poslednje vreme? – rekla je Ana.

Provodila sam vreme sa porodicom, nisam htela nikoga da diskvalifikujem, pa sam iscenirala celokupnu situaciju. Nisam mogla da živim u sumnji šta se dešava napolju. Izdala sam samu sebe, niko me nije izdao. Zbog Zole sam izašla napolje -odgovorila je Miljana.

– Šta se desilo kada si otišla u Beč? -pitao je Darko.

– Čuli smo se sve vreme, on je pričao o našoj budućnosti, stare manipulatorske priče, on mi je tražio novac, ja sam mu prebacila na račun. On je smešten u Beču i laže ljude da će se vratiti u rijaliti, otišao je da se slika i da prosi od fanova. Slagao je čoveka, pa mu je dao stan na dva meseca. Vratila sam se pre nego što sam i došla. Naljutilo me je što koristi nedozvoljene supstance, pokušala sam da mu pomognem, ali nisam uspela, ja sam mu zapretila da ću se vratiti u Niš, ali nije vredelo. Ja sam napustila hotel i blokirao me, pre toga mi je opet tražio pare. Sve vreme je puštao muziku i bio u drugoj sobi, dok sam ja sedela sama, uopšte nije obraćao pažnju na mene. On živi od danas do sutra tako da nije osoba koja može da mi pruži budućnost i nije podoban da čuva mog sina. Ja sam trebala da nastupam u Beču, ali se nešto iskomplikovano tako da se izvinjavam ljudima imaće vremena da se družimo – rekla je Miljana.

Pročitajte još...  Zvezdan Slavnić o Kseniji Pajčin


>

Foto: TvPink

Foto: TvPink

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare