Jovana Jeremić o Kulićima – Alo.rs

Voditeljke Anastasija Buđić i Dalila Dragojević ugostile su u emisiji “Pitam za druga” popularno Pinkovo TV lice Jovanu Jeremić. Jovana je dobila priliku da pogleda gostovanje Ivana Marinkovića, koji je govorio o svom odnosu sa Miljanom Kulić.

– Ne znam da li je na Marijin nagovor, ali Miljana je došla u emisiju posle rođendana, napljuvala i ispričala sve što treba i ne treba. I da je tako, trebalo je da mi kaže taj dan. Da li joj je bilo potrebno da bi bila zanimljiva, za ulazak u rijaliti neću da kažem, jer joj to ne treba. Ali ta neka rijaliti potreba, da mora da pljuje bez ikakvog razloga. Sveli smo odnose na zadovoljavajuć nivo, ja nisam video razlog da pominje to – rekao je Ivan.

Pročitajte još...  Miljana Kulić otvorila dušu Slađi Poršelini

– Ja Željka više ne viđam, nažalost. Nisam ga video mesec dana. Nije bitno kako se ja osećam, bitno je kako se Željko oseća. On je sad uskraćen za sve to. Ja razmišljam da odem, razmišljam o svemu to. To će biti pametan potez, to ću da uradim, što neće moći da se medijski eksponira, da uzmu i telefon. Oni su toliko opčinjeni tim. Ona je rekla da sam došao tamo i doneo samo poklone. Šta je trebalo da donesem? – dodao je Marinković tada.

Printscreen

 

Nakon odgledanog priloga, Jovana je dala svoj kometar.

– Ja volim Ivana Marinkovića, on mi je hiperinteligentan. Njegov odnos sa sinom, mislim da treba da ga viđa. Tu majke strašno greše. Treba da viđa Željka i Miljana tu treba da popusti ili Marija. Tom detetu je potreban i otac, a što je stariji, trebaće mu više – rekla je Jovana Jeremić.

Pročitajte još...  Ivan Marinković o borbi za starateljstvom nad malim Željkom

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!