Diskvalifikacija Lepog Miće – Alo.rs

Otkad su se uselili na imanje u Šimanovcima i postali deo sedme sezone rijalitija “Zadruga”, pevač Lepi Mića i mladi tiktoker Uroš Stanić ne prestaju da ratuju pred kamerama, a njihovi sukobi neretko poprime razmera koje mogu dovesti do ugrožavanja nečijeg boravka u “Eliti”, kako ove godine nosi naziv popularan TV format.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

Printscreen

 

– Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, j**em ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa – urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

– Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene – pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

– Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva – govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao.

Podsećanja radi, Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija “Elita”, a u noći useljenja odmah je izneo da je on rođak Jelene Živanović, pevačice iz grupe “Zana”, istakavši da je loš čovek.

Pročitajte još...  Kačavenda očitala lekciju Ahmićevoj, nakon što je saznala šta je sve ona rekla za nju!

– Jelena iz grupe “Zana” mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna – rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju “Elite”, dok pevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!