Sestra poznate glumice izvršila samoubistvoDevetog februara 2014. godine, sestra Džulije Roberts donela je tragičnu odluku da okonča svoj život.

Nakon ove tužne vesti, pojavile su se informacije da je Nensi Motes ostavila pismo oproštaja, u kojem je izrazila svoje duboke emocije prema Džuliji na način koji je izazvao pažnju javnosti.

Izvor za NY Daily News da je nakon njene smrti pronađeno petostrano oproštajno pismo, u kojima na tri stranice govori o tome kako ju je „sestra dovela do toga da to uradi“.

Ove tvrdnje se poklapaju sa porukom koju je Nensi osatvila na Tviteru, par meseci pre smrti u trideset sedmoj godini.

– I tako moja ‘sestra' je rekla da pored svih prijateljia i fanova nije joj potrebno više ljubavi. Tako da svi znate da je ‘američka draga' u stvari K**KA! – napisala je tada Nensi.

Pročitajte još...  Hakovan profil Metjua Perija - Lajk.rs

 

 

Deset godina kasnije, oglasio se i Nensin verenik, Džon Dilbek. On je u izjavi za Daily Mail, sada stavio teret optužbi delimično na Džuliju, delimično na njihovu majku Beti.

– Čini mi se kao dam bio u komi. Život je nekako stao, ceo svet se raspao nakon njene smrti. Nikada se nisam oporavio. Znate, psole toga nisam više imao nijednu ozbiljnu vezu. Čak i posle deset godina, osećam se uništeno. Nensi je bila moj svet. Napravila je rupu na mojoj duši, osećam se tako prazno i nepoptuno bez nje. Kažu da ste stvarno srećni ako nađete srodnu dušu u životu, i možda je to to za mene. I dalje se trudim da gajim nadu, ali evo nas deset godina posle. Kada je Nensi umrla, delići se više nikada nisu složili. Moj život je uništen, jer sam video budućnost sa njom.

Iako nikada nije javno komentarisala ovu tragičnu situaciju, glumica je iznenadila mnoge svojom hrabrošću. Samo mesec dana nakon gubitka sestre, pojavila se na dodeli Oskara sa širokim osmehom. Na toj ceremoniji, desio se i čuveni selfi sa Ellen DeGeneresom i drugim holivudskim zvezdama s A liste.

Pročitajte još...  Umro Pol D'Amato - Lajk.rs


>

Foto: Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare