Poznati influenseri imali odnose na parkinguNeko je noćas u Las Vegasu gledao finale Nacionalnog prvenstva u amričkom fudbalu, Superboul, a neko je imao intiman odnos na parkingu stadiona. 

Keli Kilion i Kodi Nelson koji imaju oko 84. 000 pratilaca na Instagramu pripadaju ovj drugoj grupi i sve detalje su otkrili na društvenoj mreži.

Kansas City Chiefs pobedili su na Superboulu nakon produžetaka tim San Fransisco 49ers za koji su inače navijali Keli koja je Onlyfans model i njen dečko Kodi.

Ona je na Instagramu poručila da ekipa koju su bodrili nije pobedila, ali da njen dečko jeste.

– Bili smo malo glasniji što povećava rizik. Pitali smo naše fanove na Instagramu da li žele da nas dvoje imamo intiman odnos tokom Superboula. Rekli su da. Pretpostavili smo da ćemo upasti u nevolje ako nas uhvate. Da su nas zaustavili i da je policjaac video duhovitu stranu toga, verovatno bi sve bilo dobro. Ali tehnički, mogli su da nas uhapse i mogli smo da dobijemo novčanu kaznu za javnu nepristojnost. Bilo je rizično, ali mislim da su ljudi bili toliko zaljubljeni u igru i zabavu da nam je bilo dobro – napisala je.

Pročitajte još...  Umro poznati glumac - Lajk.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare