Voditeljka BBC-ja uživo u programu pokazala srednji prstVoditeljka BBC Njuza, Marjam Moširi, mislila je da ima još nekoliko sekundi do uživo prenosa, pa je u sredu 6. decembra, u podne po britanskom vremenu u televizijskom programu milionskom auditorijumu pokazala srednji prst.

Brzo je spustila ruku i prigušila izraz lica, sa podignutom jednom obrvom, te je počela da čita naslove vesti na ozbiljan i staložen način.

U četvrtak ujutru 7. decembra, voditeljka se izvinila na platformi X  rekavši da se šalila sa timom, pretvarajući se da odbrojava prstima.

– Kada smo odbrojili do 1, okrenula sam svoj prst u šali i nisam shvatila da će ovo biti uhvaćeno kamerom – napisala je Marjam na društvenoj mreži i dodala:

– Bila je to privatna šala s ekipom i jako mi je žao što je izašla tako javno. Nije mi bila namera da se ovo dogodi i žao mi je ako sam nekoga uvredila ili uzrujala. Bila je to glupa šala koja je bila namenjena malom broju mojih prijatelja.

Pročitajte još...  Umro holivudski glumac - Lajk.rs

Komentari su se nizali na društvenim mrežama. Neki su joj zamerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, pozivajući se na njeno pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako „i oni isto misle o svom poslu“.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare