Goca Božinovska otkrila kako će provesti Novu godinu, pa se dotakla svog detinjstva!Javne ličnosti, pogotovo one koje se bave pevanjem, uglavnom nemaju vremena za proslavu Nove godine, jer veoma često rade baš 31. decembra. Iako to ne znači da se ne provedu dobro, često nisu u mogućnosti da Novu godinu proslave u krugu porodice i prijatelja. 

Goca Božinovska je poznata kao pravi veseljak, ali i veliki profesionalac, pa nas je zanimalo kako će ona provesti predstojeće praznike.

 

 

Sa kim ćete proslaviti Novu godinu?

Ove godine ne radim, pa ću iskoristiti priliku da sa prijateljima proslavim Novu godinu.

Da li kitite novogodišnju jelku?

Pročitajte još...  "Da, ja sam razmaženo derište slavnih roditelja": Sin Meg Rajan priznao da ga majčina slava "vinula u zvezde", a ovako ga ona brani

– Kitim. Svake godine. Ove godine, pošto je Mirko kitio gore, glupo je da kitimo dve jelke, da se ne bi zapetljali po kući zbog kolica i zbog svega… Sada sam okitila samo kamin i tako te neke detalje, a Mirko je okitio veliku jelku. 

Da li imate neke novogodišnje običaje i navike, možda čak i sujeverja poput oblačenja crvenog donjeg veša?

Oblačila sam ga nekada. Ove godine ne pevam, pa neću nositi crveni donji veš, ali kada idem da pevam onda da. To mi je poslednjih godina prešlo u naviku. Kada idem da pevam, onda obavezno obučem crveni donji veš da bi to sve lepo prošlo, da uđem radosna. Međutim, ne znam da li ću ga ove godine obući. Uglavnom to meni bude šala, pa mi drugarica donese, i ja ga onda, naravno, obučem.

Pročitajte još...  Ovako se odmaraju ljudi koji ne znaju šta će sa parama

Koja je najlepša, a koja najružnija stvar koja Vam se dogodila u 2021. godini?

Najlepša je svakako rođenje unuka, ali nisu mi se ove godine lepe stvari dešavale, ovo mi je bila najružnija godina. Izgubila sam majku za koju sam bila jako vezana. Da se nije rodila beba mislim da bi me dugo držala ta neka tuga i bol. On je sve popravio.

Foto: Printscreen/instagram

 

Koji su Vaši lični ciljevi za 2022. godinu?

Nikada u životu ništa ne planiram, uglavnom mi se sve dešava spontano. Sve što isplaniram mi se okrene i ne uspem u tome, a kada ne planiram uvek se dese najlepše stvari.

Pročitajte još...  Šta Kimbal Mask, brat Ilona Maska, zapravo radi i kako živi?

Kada ste bili mali, kako ste slavili Novu godinu i koliko se to promenilo u odnosu na sada? Osim što više ne verujete u Deda Mraza.

Sve se slavilo totalno drugačije. Kao deca mi nismo ni imali jelku da kitimo. Onda uberemo kleku u šumi, onu što bode, pa  je onda nekim papirnim bombonama okitimo. Uglavnom su novogodišnje radosti bile igranje. Nikada nismo čekali 12 sati, uvek smo spavali u to doba. Relativno mlada sam otišla u neki svoj život da se borim sama, tako da sam odmah krenula da radim. Tek tada sam shvatila da postoje slavlja povodom Nove godine. Kod nas se to nešto i nije slavilo, više se slavio Božić. I u detinjstvu, ja sam znala za Božić, a Nova godina k'o Nova godina – ništa posebno. Tek kada dođu Badnji dan i Božić, to nam je bila radost u kući. Tada smo znali da ima svega i svačega. Dobro se jelo, a mi smo samo hteli da se dobro izigramo po slami.

Pročitajte još...  Fatalna ljubav sa kolegom je obeležila za sva vremena

Pošto se tada nije išlo u školu, skijali smo se, uvek je bilo snega. Imali smo i neku baru zaleđenu, išli smo da se igramo ceo dan, skoro do 10 – 11 sati, a onda bi tako promrzli konačno došli kući. 

Šta je neizostavna hrana na Vašoj novogodišnjoj trpezi?

Za Novu godinu spremam samo ako ima nekoga u kući, ali uglavnom deca nisu tu. Uvek sam radila. Normalno, za sebe spremam hranu za praznik i to uvek bude neka ruska salata, sarma, nekada pečenje… Ali uglavnom sam negde, pa mi se desi da ni hleba nemam.  Mislim da ću za ovu Novu godinu i pre 12 doći kući. Ima tako da obučem pidžamu, da sipam sebi pićence i da se opustim, da gledam novogodišnji program i uživam. E sad, da li ću zaspati pre ili posle 12, ne znam.

Pročitajte još...  Kris Džener i Kori Gembl

Šta biste voleli da dobijete za poklon?

– Da budem iskrena, nemam nikakvu želju, jer sve što sam poželela u životu, sama sebi sam kupila. Sada može i najmanja sitnica da me obraduje. Meni deca uvek kupe nešto, to oni praktikuju, stave poklon ispod jelke… Normalno, ja sada imam unuka, pa ću kupiti poklon i njemu, ali mali je, pa još uvek ne može da se raduje poklonu. 

Koji je najlepši novogodišnji poklon koji ste dobili?

Nisam nešto dobijala poklone da bi ih pamtila. Čak i kada nešto dobijem to bude spontano, a ne zbog nekog povoda. Više sam poklone dobijala za svoj rođendan, tako da mi je uvek manjkalo tih novogodišnjih poklona.

Pročitajte još...  Alek Boldvin oslobođen od optužbi za ubistvo iz nehata

Šta biste poželeli našim čitaocima u 2022. godini?

Poželela bih da svi budu živi i zdravi, da se zaustavi ova pandemija i da nam ne odlaze dragi ljudi. Samo da nam Bog da zdravlja, da se volimo, da ne mrzimo druge, da živimo sa pozitivnim mislima i da budemo široke ruke – koliko daš toliko ti se uzvrati. To je najbolji način da budeš radostan. 

LEDENA KRALJICA! Jovana Jeremić uz trubače i Deda Mraza napravila haos u studiju, tu je i duboki šlic!

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare