PRSKALICE SPALILE INSTRUMENTE I SVU OPREMU Pevač Mirza Selimović doživeo strahotu!

Mirza Selimović izdvojio se u moru pevača pop muzike dobrim pesmama i sve posećenijim nastupima, a pred samu Novu godinu pevač je za Objektiv otkrio da nisu svi novogodišnji nastupi tekli ko “po loju”.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

ako i sam kaže da radno proslavlja Novu godinu od svoje 16. godine, sada je otkrio anegdotu kada je umalo izvukao debli kraj.

Kada si poslednji put proslavio Novu godinu, a da nisi radio? 

– Poslednji put Novu godinu sam proslavaljo neradno pre 15 godina, izuzev prošle godine kada se nije radilo zbog korone. U  pitanju je bila mirnija, kućna varijanta. Slavio sam sa mojima, bilo mi je jako neobično, nisam znao šta da radim. Naravno, pada mi teško što češće ne proslavljam praznike sa porodicom.

Pročitajte još...  Lepa Irina u ljubavnom trouglu: Na moru se ljubi s fudbalerom i planira svadbu, a dečka ostavila kod kuće!

Da li možeš da se setiš neke anegdote sa dočeka Nove godine koju češ zauvek pamtiti? 

-Sećam se da su nam jednom prilikom prskalice spalile instrumente i kompletnu opremu. To nam se desilo na jednom dočeku Nove godine pre 7,8 godina, to je bila katastrofa, ozbiljna šteta. Privatno ne mogu baš da se setim. Izuzev prošle godine, poslednji put nisam radio doček pre 15 godina.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Šta loše želiš da ostavim iza sebe? 

Odlaske nekih ljudi, preranih ja bih rekao, nekih umetnika, dragih ljudi… Sve ovo što nas je zadesilo voleo bih da ostavimo iza nas kao ružnu prošlost. Sve ostalo je bilo okej, krenuli smo malo da radimo, neke svirke su počele da se dešavaju, tako da ima i nekih pozitivnih stvari u svemu tome. Želim da konačno počenom da živimo kao normalni ljudi.

Pročitajte još...  Jelisaveta Orašanin zapalila Kubu: Izazovan stajling naglasio njeno savršenu figuru, a svi su gledali u ovaj detalj

 Šta te je naučila 2021. godina? 

-2021. me je naučila da ništa ne planiram dugoročno, jer je nemoguće. Naučila me je da budem spreman na sve, da budem uz svoju porodicu, da budem jak, da se držimo jedni drugih jer nikad ne znaš ko sutra može da ode zbog svega ovoga što se dešava. Bilo je naravno i nekih lepih stvari, lepih pesama, projekata. Hajde da ostavimo sve ovo ružno iza sebe i da se bavimo nekim lepšim stvarima.

Koji su ti novogodišnji planovi, sa kime bi voleo da snimiš sledeći duet? 

-Planiram da izbacim album oko Nove godine, pre svega da se dobro zabavimo za novogodišnji nastup. Ovu godinu obeležio je duet sa Ilmom Karahmet koji je odlično prošao kod publike. Moja velika želja je da snimim duet sa Dinom Merlinom, možda mi se nekad i ostvari.

Pročitajte još...  "E ovako neki lep dečko ide uz tebe": Danijela Dimitrovska po prvi put objavila sliku sa zgodnim sportistom

Šta bi poželeo za novogodišnju noć? 

Sve što želim sebi, želim i drugima. Pre svaga zdravlja, da korona prođe i da na pričamo više o pandemiji. Da minimalno čitamo o lošim stvarima, da bude više lepših stvari.

BONUS VIDEO:

BORBA S KORONOM NA KRAJU GODINE Tina Ivanović za Alo! otkriva kako savetuje mlađe kolege i tvrdi da sada čuva svoje zdravlje: Redovno idem na kontrole!

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!