EMOTIVNA SLIKA IZ KUĆE RODIĆA Objavili fotografiju malog Željka Ražnatovića i Zorana Šijana!

Naime, tetka Nataša Rodić bila je oduševljena prizorom, pa je objavila dirljivu fotografiju dece svojih sestara Bojane i Bogdane. Na fotografiji se vide mali Zoran Šijan i Željko Ražnatović koji se igraju jedan sa drugim.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ovo je podelila i Bojana Rodić, a onda se nežnim momentima priključio i Bojanin muž Mirko koji je objavio fotografiju naslednika u odelcetu.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, drugovi Mirko Šijan i Veljko Ražnatović oženili su se dvema sestrama Bojanom i Bogdanom. Veljko sa Bogdanom ima sina Željka, dok Mirko sa Bojanom ima sina Zorana, a obojica mališana imena su dobila po pokojnim dedama.

Pročitajte još...  Izazvala je pravu pometnju na Nedelji mode: Svi se pitaju da li je ovo Bela Hadid, mnogi uvereni da je to zaista ona

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nataša Rodić, treća sestra, privlači pažnju gde god se pojavi, a nedavno je na slavi Cece Ražnatović došla sa dečkom koji nije poznat javnosti, iako su je povezivali sa sinom Zlate i Peje – Jovanom. Ipak, izgleda da su njih dvoje samo prijatelji i da Nataša uživa u ljubavi sa drugim.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!