Maja Nikolić doživela dramu: Mogla je struja da me udari

Pevačica Maja Nikolić tokom svoje dugogodišnje karijere imala je brojne nastupe, a dogodovština sa istih je kako kaže, mali milion. Ipak, jedan od njih joj je posebno ostao u sećanju zbog peha koji je doživela. 

Naime, ona je sa mikrofonom upala u vodu. Iako ova činjenica u prvi mah deluje zastrašujuće, oni koji dobro poznaju Maju, znaju da je ona visprena, te se odlično snašla u ovoj situaciji. Brzinski je isplivala i vratila se na suvo. 

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

– Pre 25 godina kada sam pevala na Tašu i preko vode smo imali, providne ploče na kojima smo pevali plejbek. Providne ploče su bile postavljene do pola bazena, ali mene niko nije obavesetio da ne smem dalje od te druge polovine. Onda sam sa mikrofonom upala u vodu i to je bilo baš opasno. To jeste peh, ali mogla je i struja da me udari. Toliko je bilo izvođača da oni nisu stigli da nas obaveste dokle možemo da idemo, ploče su providne kao voda. Ja sam se super snašla, umem da plivam – rekla je Maja Nikolić. 

Pročitajte još...  "Ništa nije kao na reklami, sve lažu": Izabranica Ognjena Amidžića otkrila kako se oseća u drugom stanju

DOŽIVELA NEZGODU! Luna Đogani mora strogo da miruje!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!