Mina Kostić ocrnila bivše – Alo.rsPevačica Mina Kostić iza sebe ima dva propala braka – sa biznismenom Tikom Sretenovićem i kolegom Igorom Iksom. Ona se sada osvrnula na bivše ljubavi i istakla da nikad nije bila ispunjenija.

– Nemam nikog, a i ne treba mi. Po prvi put u životu se sjajno osećam, nikada nisam bila srećnija i ispunjenija i pronašla sam svoj mir – počela je ona u jednoj emisiji, pa nastavila o tome šta je najgore što je doživela s partnerom:

– Sve živo. Od toga da sam dala srce, dušu, novčanik, pa me za*ebao. Neću da „pljujem“, oni najbolje znaju kako su se ponašali, ali najbitnije je da sam ja pronašla sebe. Ja sam naučla velike lekcije, molila sam se i sve sam im oprostila.

Pročitajte još...  Kortni Kardašijan na operaciji - Lajk.rs

 

 

Pevačica je dodala kako joj je trebalo vremena da shvati zbog čega nije uspela sa bivšima.

– Oni nisu krivi, mi smo to same birale. Očigledno sam ja bila mnogo jača od njih i oni nisu mogli da izdrže. Oni te vole, a ujedno te i mrze. Toliko su jadni bili u nekim trenucima da sam se prvo ljutila i bunila, a sada bih rekla: „Hvala ti što sam naučila“ – iskrena je bila ona, ali dodala da svakako nije odustala od ljubavi.

– Mora da bude vernik, da bude dobar i da ne laže, a sve ostalo ćemo tako. Fizički izgled, šta mu vredi da ima mišiće ako nema pameti. Moje sestre sve imaju muževe, pa žive katastrofa. Svi lažno žive. Ako ne možete zajedno bolje se raziđite – rekla je Mina.

Pročitajte još...  Dokumentarac o Selin Dion - Lajk.rs

OSTALA SAM SAMA SA ĆERKOM Jovana Jeremić završila u suzama, voditeljka se slomila pred kamerama dok je govorila o naslednici!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare