Milan Marić raskinuo sa devojkom, a živi kod nje u stanu: Glumac uhvaćen sa starijom devojkom

U poslednjim objavama na društvenim mrežama i u medijima Milan Marić govorio je da je trenutno sam, odnosno da nije više u vezi s Jelenom Pavlović, ali ipak i dalje živi u njenom stanu na Vračaru.

Ekipa gorepomenutog lista juče je fotografisala i snimila glumca kad je dolazio do zgrade u kojoj je stanovao s partnerkom koja je od njega starija 19 godina. Ispred se i dalje nalazi njegov motor koji je vozio dok je bilo lepo vreme, što verovatno znači da se iz stana nije selio.

Komšije u blizini ulaza u zgradu rekle su da njega stalno viđaju, ali ne i Jelenu, kao i da su njih dvoje zajedno videli samo dva puta, i to pre nekoliko meseci.

Pročitajte još...  Vitiligo devojka odnela šou na crvenom tepihu: Manekenka Vini Harlou pokazala zategnuto telo u minijaturnoj haljini

Kad su se raspričali sa jednim od suseda, ugledali su Milana kako prilazi i javili smo mu se, ali on nije bio raspoložen. Pogledao je, a onda prišao ulazu, otključao vrata i ušao.

Zagonetan

Prve naznake da je Marić raskinuo s Pavlovićevom pojavile su se nakon njegove objave na društvenim mrežama.

Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene… Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše… Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli.

Pročitajte još...  Keti Peri konačno progovorila o bivšem mužu optuženom za siliovanje: "Njegovu tajnu čuvam zaključanu u sefu"

Mnogi su ovo protumačili i kao da je Milan napravio promene po pitanju ljubavnog statusa. Na sve to nadovezao se nedavni intervjuu u kojem je na pitanja o ljubavnom životu rekao da je sam sebi prioritet.

U fokusu sam trenutno ja, sam sebi, ne ljubav. To je fokus – kazao je on.

Da su Milan i Jelena u vezi, saznalo se sredinom septembra. Njih dvoje su i tom trenutku mesecima bili u ljubavi, ali su to krili od javnosti, delom i zbog toga što je Pavlovićeva nedavno okončala dugogodišnji brak. Ona je dugo bila na čelu jedne velike kompanije i ranije je češće bila prisutna u medijima. Kad su mediji počeli da pišu o njenom odnosu s Marićem, Jelena se oglasila preko advokata i potvrdila da su zajedno.

Pročitajte još...  Lepa Irina u ljubavnom trouglu: Na moru se ljubi s fudbalerom i planira svadbu, a dečka ostavila kod kuće!

Voli starije

Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze s Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život sa uglednim umetnikom informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti, jer nije nosilac javne niti političke funkcije, niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spreči objavljivanje ovakvih informacija – istakao je njen advokat.

Poznato je i da je Milan pre veze s Jelenom bio u ljubavi s koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić. Upoznali su se u Beogradu 2014, kad je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine. U vezi su bili šest meseci, a o svojoj ljubavi gotovo nikad nisu govorili za javnost.

Pročitajte još...  Odsekli joj deo obraza: Kardašijanka pokazala rupu na licu posle operacije raka kože!

NOVA SVAĐA MAJE I CARA! Filip šokirao novim potezom, njoj pala roletna pa ga isterala iz izolacije!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!