Voditeljka otvorila dušu o teškim trenucima i poslala snažnu poruku!

Radio voditeljka Gorica Nešović pre nekoliko godina saznala da ima dijabetes, a sada je u svojoj kolumni otkrila kako je bila slepa skoro tri meseca.

Kad pogledam u retrovizor, u ovoj godini mi se dešavalo sve ono što nikome ne bih poželela. Imala sam tri operacije na dva oka u roku od mesec i po dana – zabeležila je Gorica.

Mogu sad da nabrajam, ali može to i ovako da se gleda – posle skoro tri meseca totalnog slepila, evo pišem ovaj tekst. Nije kao što je nekad bilo, ali je svakako bolje i, što bi rekao moj doktor – može da se funkcioniše. Na insulinu sam tri godine, šećer mi je kao u reklami za zdravlje, nisam se ugojila, iako se vrlo malo krećem, pritisak mi se prilično sredio –  ističe Gorica.

Pročitajte još...  U šestoj deceniji grmi: Legendarna Kasandra pohvalila se izvajanim telom na kom joj mogu pozavideti tinejdžerke

Printscreen

 

Uprkos svim nevoljama koje su je zadesile Gorica Nešović nije izgubila optimizam.

Nemojte žaliti za onim što nemate, već uživajte u onome što imate. A imate ljubav, sigurno. Negujte je i čuvajte porodicu, prijatelje, kolege. Imajte lepe misli i sve će biti dobro – poručila je Gorica.

BRENA IZNELA ISTINU O STEFANU! Evo gde se sada skriva i zašto retko posećuje porodični dom!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!