Viki Miljković zaradila milione evraZa Violetu Viki Miljković nema krize! Kako domači mediji ekskluzivno saznaju, Viki je svoj biznis sa nekretninama proširila i na američko tržište, pa je nedavno počela i sa prodajom stanova i luksuznih nekretnina u Americi.

Čikago, Las Vegas i Los Anđeles prvi su gradovi u kojima oni sa dubokim džepom mogu da pazare stan preko kompanije čiju su vlasnici pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške.

Youtube Printscreen

 

I dok su se njene kolege žalile na krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa, Viki uopšte nije smetalo to što ne može da nastupa pa se u potpunosti posvetila biznisu koji je procvetao i od koga je zaradila više miliona evra.

Inače, Viki i njen suprug Taške su nedavno po prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina.

Foto: Ataimages

 

Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru “Beograda na vodi“, pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuke za dalji rad.

Podsećamo, Viki se već dve godine bavi prodajom i uređenjem nekretnina, a među njenim klijentima nalaze se i Ceca Ražnatović, Saša Popović i brojne druge poznate ličnosti.

Pročitajte još...  Britanski mediji doneli šok odluku

NE SME DA OSTAVI ĆERKU SAMU SA MUŽEM! Tamara Đurić progovorila o roditeljstvu i otkrila oko čega se najviše raspravlja sa Nikolom!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare