Nedu Ukraden kamiondžija vozio na nastup!

Popularnost pevačice Neda Ukraden već pet punih decenija ne jenjava. Svoju karijeru počela je u Virovitici, gde je imala prvi profesionalni koncert, a pevačica se prisetila anegdote koja se desila tada, kada je bila pozvana da nastupi na jednoj maturskoj proslavi.

Youtube Printscreen

 

Bila je jedna maturska proslava i pozvali su me da pevam. Ja sam tada živela u Sarajevu i krenula sam vozom. Trebalo je da presednem u Zagrebu na autobus, ali voz je, naravno, kasnio i autobus je otišao. Ja sam onda stopirala i došla kamionom. To je moje prvo profesionalno pevačko iskustvo – ispričala je Neda Ukraden u jednoj emisiji.

Pročitajte još...  "Nisi ništa posebno, nemaš harizmu kao tvoja majka": Ćerka Kejt Mos na meti zlih komentara, a ona im ovako zapušila usta

Foto: Youtube/Printscreen

 

Neda je nedavno otkrila i da bi volela da zaboravi ovu godinu koja joj je kao i brojnim kolegama provela u neizvesnosti i iščekivanju boljeg sutra.

Želim samo da mi bude porodica srećna i zdrava, da budemo zajedno u neko boljem okruženju i raspoloženju, da i kod nas i u svetu prestane pandemija i ograničenja, da više putujemo, da više pevamo i da se družimo, jednostavno, da se radujemo životu kako smo i navikli – kazala je pevačica.

ŽELITE DA BUDETE U TRENDU? Ceca je donirala haljinu koja može biti vaša, a evo i kako!

BONUS VIDEO:Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!