Jovana Jeremić novom izjavom šokirala javnost, voditeljka priznala nepristojne ponude koje je dobijala!

Poznata voditeljka Jovana Jeremić u jednoj od svojih emisija, dotakla se slučaja Milene Radulović, koja vodi bitku protiv Mike Aleksića, kog je optužila za silovanje i napastvovanje, dok je pohađala njegovu školu glume. Naime, Jeremićeva nikada nije bila blagonaklona prema nasilnicima, pa je tako se javno obratila glumici Mileni i poručila joj da bi volela da je ugosti u svojoj emisiji.

Međutim, Jovana se osvrnula i na to koliko ne podnosi muškarce koji koriste nemoć jedne žene, da bi je maltretirali. 

 I ja sam imala mnogo težak život i prošla sam možda i gore stvari. Zaključila sam da je strašno kada muškarci koriste nemoć jedne žene, takve bih kastrirala – rekla je Jovana i dodala:

Pročitajte još...  "E ovako neki lep dečko ide uz tebe": Danijela Dimitrovska po prvi put objavila sliku sa zgodnim sportistom

U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla ‘ne', to nije bio moj put. Da se pojavi neki dripac i mojoj ćerki traži nepristojne usluge, ja bih ga odrobijala. Zbog toga bih i volela da mi Milena Radulović bude gost i otkrije sve detalje njenog užasnog iskustva.

NEĆE DA GA NOSI NA DUŠI! Đedović podržao Dalilu u ovome, pa otkrio tačan razlog zašto se pomirila sa Dejanom

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!