Didi dovodi svetske zvezde u BeogradDijana Janković snimila je album na engleskom jeziku sa sedam pesama, među kojima su dueti sa svetskom muzičkom zvezdom Igi Azejlijom, NBA zvezdom Andreom Dramondom i reperkom Širil.

Alo.rs/Dejan Briza

 

Didi Džej kaže da će sve njih ugostiti u svojoj kući na Vračaru!

Duet sa Igi Azejlijom mi je omiljeni, ona će doći u Srbiju! Ma dovešću sve svetske zvezde sa kojima sam sarađivala i sa kojima ću tek raditi. Svi oni su veoma prijatni i ljubazni, ne glume zvezde. Kada sam bila u Americi, u svojoj kući ugostio me je košarkaš Andre Dramond i spremao mi večeru. Veliki je gurman! Dogovorili smo se se da na leto dođe kod mene. Pokazaću mu da imamo najlepše žene i najukusniju hranu na svetu – kaže Didi.

Pročitajte još...  Princ Vilijam i deca pomažu beskućnicima

Niko od kolega iz Srbije mi nije čestitao! Možda ne slušaju muziku na engleskom jeziku, ne zameram im, pa i ja ne slušam domaće pevače. Volim samo Jelenu Rozgu, ona je za mene jedina zvezda. Meni je lakše da pevam na engleskom jeziku, od malih nogu sam vežbala i sada mi se to isplatilo – kaže Didi, koja je organizovala gala promociju svojih pesama u hotelu u centru grada.

RADA NIJE ČESTITALA KAĆI PRINOVU! Manojlovićeva je za to imala dobar razlog, evo šta je u pitanju!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare