Relja Popović progovorio o smrti oca i optužbama da je krio svoje albansko prezime!Poznato je da je Reljina majka bila Zoja Begoli, ikona Narodnog pozorišta u Beogradu i plesačica baleta, dok, kada je u pitanju njegov otac, u javnosti se malo znalo o njemu.

Printscreen

 

 

Naime, s obzirom na to da je poslednji brak Zoje bio sa Farukom Begolijem, mnogi su upravo za njega govorili da je Reljin otac, a reper je sada demantovao ove navode, te otkrio pravu istinu sa suzama u očima.

– Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude – započeo je Relja priču za IDJTV, pa istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar.

Pročitajte još...  Razvodi se brat princeze Dajane

Printscreen

 

 

– Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu „Večernje novosti“, gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana – rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

– Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo.

Pročitajte još...  Razvodi se Bili Rej Sajrus

Kako je oca izgubio kao jako mlad, sa svega godinu i po dana, ne krije kako mu je to rana za ceo život.

– Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: ,,Kome je gore?“ Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana. Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život – zaključio je Popović u emisiji ,,Balkanskom ulicom“.

Pročitajte još...  Izgled Dru Barimor - Lajk.rs

S obzirom na to da je odrastao bez oca, majka je imala veoma bitnu ulogu u njegovom i bratovom životu.

– Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti je bila jako posvećena tom pozivu, dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka – rekao je Relja i otkrio da je njena profesija znatno uticala na njegov profesionalni razvoj.

NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Šok! Nakon što je obezbeđenje Milana Stankovića izbacilo iz tržnog centra, pevač napao i konobara

Pročitajte još...  Slika Hejli Biber - Lajk.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare