Pevač boluje od bipolarnog poremećaja, ima velike hitove, a ovako danas izgleda

Poznati pevač Bojan Tomović na javnoj sceni pojavio se 2005. godine pesmama “Plava motorola”, “Jugić”, “Nisam te zaboravio” i tada je važio za jednog od najvećih mladih zavodnika naših prostora. Međutim, godinama se susretao sa problemima, koji su doveli do njegove fizičke transformacije, tačnije, do neprepoznatljivosti.

Bojan je izazvao opštu pometnju kada je javno izjavio da je promenio veru, te prešao u islam, a ime promenio u Ammar Moštrokol.

– U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život – rekao je bio pevač kada je prešao u islam.

Pročitajte još...  Mlađa ćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju: Ponela je čizme od 2.500 evra, mreže se usijale od komentara

 

 

Međutim, pevač je potom tvrdio da nije “dovoljno dobar da bi bio Musliman” i da je odlučio da bude agnostik.

– Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan – napisao je Tomović na društvenim mrežama.

Nakon toga, Tomović je ponovo šokirao javnost objavom da boluje od bipolarnog poremećaja, te se oglasio za medije:

– Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz – kazao je jednom prilikom pevač.

Pročitajte još...  Rodila je najvećeg zavodnika među sportistima: Leposava Jarić, bivša svekrva Adrijane Lime, i u sedmoj deceniji izgleda brutalno

 

 

– Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me mračna depresija – napisao je Tomović tom prilikom.

Nedugo potom, poznati pevač ponovo je bio glavna tema javnosti kada je odjeknula vest da je pokušao samoubistvo, te najavio je i da će iseći vene:

– Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom – napisao je Bojan, a potom se i oglasio nakon povratka iz Urgentnog centra:

Pročitajte još...  Irina Šajk zabrinula fanove: Manekenka se pojavila sa ogromnom masnicom ispod oka

– Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla – rekao je Tomović.

 

 

Bojan povremeno putem društvenih mreža deli fotografije iz privatnog života, a na njima vidimo da sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na period kada je bio na vrhuncu karijere.

JECALA NA SAV GLAS! Ana Bekuta na Mrkinom grobu lila suze i molila za oproštaj: Zauvek ću te voleti, jedini moj!

Pročitajte još...  "Novak mi je rekao da više tako ne možemo": Jelena Đoković otkrila preloman trenutak u vezi od kog je zavisilo da li raskinuti ili ostati uz njega

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!