Ceca otkrila želje za narednu godinuSvetlana Ceca Ražnatović je gostovala u jednoj emisiji i osvrnula se na godinu za nama, pa u prazničnoj atmosferi otkrila šta očekuje od 2022.

– Moram da kažem da je ovo što radimo večeras jako zabavno. Ovo je nešto što ima potpuno svetski karakter – priča Ceca o novogodišnjem programu televizije Pink.

Osvrnula se i na godinu za nama:

E stock

 

– Lepa godina, pokušavali smo da se izvučemo iz pandemije i svi živimo. Ja sam mnogo tokom leta radila, ali nije sve po starom. Fali nam taj naš stari način života i vedrina u ljudima – dodaje Ceca.

Za kraj je otkrila svoje želje za Novu godinu:

Pročitajte još...  Bila je bomba, obožavali smo je u hit seriji pre 20 godina: Glumica danas ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se desilo

– Da snimim album, to mi se nije desilo ove godine. Jako bih volela da se to desi, ali i da otputujem negde. Jako bih volela da se Ušće ponovi, fali mi ta masovnost i energija, to se ne može opisati. Taj doživljaj se ne može opisati – priča Ceca.

Alo

 

– Volim poklone, da li od deda mraza, Anastasije, Veljka, svejedno mi je. Da smo svi živi i zdravi, da smo uz svoje porodice, da nam ova 2022. bude srećnija i berićetnija. Živeli ljudi – poručila je Svetlana Ceca Ražnatović.

MAJA POTKAČILA KOLEGINICU: Aleksandra Radović se stidi prvog muža, on je prodao trafiku i bubnjeve za njen prvi CD!

Pročitajte još...  Džastin Biber napunio 30. godina: Hejlina čestitka dira pravo u srce, pogledajte šta je objavila na Instagramu!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare