Željko Samardžić otkrio šta je njegova velika ljubav pored pevanja

Izvođač jednih od najvećih hitova na našim prostorima Željko Samardžić otkriva da su mu plovidba barkom i ribolov podjednako dragi kao njegovo primarno zanimanje, iako nimalo nisu povezani.

Ako bismo o Željku Samardžiću hteli da saznamo nešto više gledajuči profile njegovih društvenih mreža primetili bismo da mu je omiljeni hobi ribolov. Pevač ne krije da su mu barka, koju poseduje, i druženja uz ribolovačke priče način da se opusti i pobegne od javnosti.

– Obožavam more, svoj brod i barku. Obožavam prijatelje koje imam u Dobroti, gde mi je inače i kuća. Mnogo mi je radosti ta Dobrota donela, sama po sebi ona odiše dobrotom. To vam mogu potvrditi svi koji imaju bilo kakve veze sa njom. Tamo sam van svega, običan ribar, nepoznata ličnost. Tamo imam najspokojniji san i ne obazirem se da li su mi pantalone uprljane ribom. Ovde se podrazumeva da si potpuno sređen, stalno i svuda. Tamo, budem potpuno opušten i van svega, što mi malo i fali – kaže Željko kroz osmeh i dodaje:

Pročitajte još...  Kajli Džener zasijala na Nedelji mode u Parizu: Haljina je čista desetka, ali se svi pitaju šta je ovo obula?

Alo

 

– Voleo bih da svi mogu da osete to na način na koji ja to osećam.

On ne krije da se ljudi sa kojima ide u ribolov i sa kojima se druži na pučini često interesuju o estradnom životu.

– Interesuju se jer znaju da sam ja sa svima u prijateljskim odnosima. Nažalost, živimo u vreme kada svi negde jure i žure, te većinu viđam isključivo po aerodromima. Prozborimo po koju i svako nastavlja svojim putem. Na moru jedino srećem Sašu Matića kada proslavlja rođendane svojih kćerki. Blizu su nam kuće pa uskladimo druženja, govori muzičar i otkriva koju poznatu ličnost je skoro ugostio kod sebe.

Pročitajte još...  Ona ne zna da pogreši: Haljinu Jelene Rozge koja savršeno prati siluetu svaka žena treba da ima u ormaru

 

– Brega je rado viđen gost u mom domu. Nas dvojica se stvarno sjajno slažemo i uživamo kad god se sastanemo. Imamo dosta toga zajedničkog. Od početaka na maturskim večerima u Konjicu, preko toga da smo obojica oficirska deca. Uvek razgovaramo o raznoraznim temama. Brega je poput svih umetnika, poseban na divan i njemu svojstven način. Vozio sam ga i svojim brodom, uživali smo pecajući lignje. Na kraju sam mu ponudio čitavu kofu plena koji smo upecali. On je ostao zabezeknut jer je ulov bio tog dana stvarno bogat, ali je sa oduševljenjem prihvatio. Kasnije mi je slao i fotografije kako su sve spremali i degustirali. Sve u svemu, proveli smo se divno i imali kvalitetno vreme skupa – otkriva pevač.

Pročitajte još...  U osmoj deceniji izgleda besprekorno: Evo koja je tajna savršenog izgleda i vitke linije Nede Ukraden

Na pitanje da li na moru obeležava i bitne datume, Željko nam je otkrio da najlepše rođendane proslavlja upravo u Crnoj Gori, uživajući u divnoj muzici, hrani i piću, okružen najbližima.

– Najlepši život vodi onaj ko je okružen voljenim ljudima, tada može biti potpuno spokojan. Ja sam definitivno jedan od tih, završava pevač koji sa suprugom Majom koristi svaki momenat da uživa na brodu gde uz vino i hranu krstare primorjem.

Na njegovom plovilu prijatelji su uvek dobrodošli, a ulov od tog dana uvek je rado podeljen sa svima. Pevač ne krije da će mnogo više vremena boraviti na vodi, sada kada je otišao u penziju.

Pročitajte još...  Svađaju se kao sav normalan svet: Ona prevrće očima i grize usne, dok on nervozno maše rukom tokom vožnje

Željko Samardžić neretko zasvira gitaru za porodicu i prijatelje u svom domu, na svojoj barci ili pod vedrim nebom. On kaže da bi, pored ribolova, njegov hobi mogao biti pravljenje gitara ali to još nije usavršio.

– Pored ribolova, obožavam gitare. Da nisam pevač možda bih bio proizvožač istih – dodaje kroz osmeh.

KUME NAPIŠI NAM PESMU! Milica Todorović tražila od ovog pevača da snime zajedničku numeru, a evo šta je on rekao na to!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!