Boban Rajović pokazao suprugu na svoj 50. rođendan

Pevač Boban Rajović već dvadest godina je na javnoj sceni, a njegova supruga je jedna od retkih, koja se nikada nije oglasila u javnosti. 

Za sve godine njegove karijere, Dragana ni jednom nije dala izjavu za medije, a s obzirom na to da nema društvene mreže. videti njenu fotografiju u javnosti je retkost. 

Foto: Ataimages

 

Međutim, pevač je ovoga puta imao poseban razlog te je podelio zajedničko fotografiju sa suprugom Draganom, ćerkama Anđelom, Ivanom i sinom Andrijom. 

Naime, razlog je njegov jubilarni 50. rođendan, koji je proslavio u krugu najbližih, bez ikakve senzacije. 

– Dokle god godine ne brojiš, nije kasno za nove početke. Srećan meni ovaj rođendan! Vjerujte mi, isti je kao onaj prije 20 i 10 godina. Sve to ide iz glave, šta želiš i ne želiš. Ne možeš jedino sudbinu pobijediti, ali ako radiš ono što želiš, onda nema razloga za kajanje. Sam si izabrao. Zato, kada bih vratio život unazad, radio bih sve isto. Bio bih možda još malo luđi! Opet bih pustio određene ljude da me prevare, jer to je nekada jedini način da prođeš dalje. A ti ljudi koji misle da su me prevarili, ne znaju da su oni prevareni, jer sam ja dobio to što želim. Uvijek – napisao je Boban i dodao: 

Pročitajte još...  Oni su najbolji frajeri svih vremena: Bred Pit otkrio koja dva slavna muškarca za njega predstavljaju ideal lepote

– Svi oni koji su mi nešto pomogli kroz život nemaju razloga da se kaju, jer znam da ću vratiti i više nego što treba, prije ili kasnije. Sve dok vjerujete u sebe i u ono što radite, sve dok to radite časno i pošteno, ne sjekirajte se. Može samo jedna prepreka da bude u životu, a to je sudbina i to je Bog. Protiv toga se ne može. Ali, zato, dok si tu, na ovozemaljskom svijetu, radi, vjeruj, ne laži, ne varaj, praštaj i uživaj u svakom datom momentu, jer vrijeme vratiti ne možeš. Ja godine ne brojim, ali osjećam da je vrijeme za novo poglavlje u životu i za neke druge stvari. Ne žalim ni za jednom sekundom što sam do sada radio.

Pročitajte još...  "Da je neko mojoj ćerki uradio šta je on meni, kastrirala bih ga": Kloi Kardašijan oštro o bivšem koji je varao tokom trudnoće

– Život je lijep onoliko koliko ti želiš da bude lijep, a godine su nebitne. NE ZOBORAVITE – ISPRAVAN ČOVJEK NAJJAČI JE ČOVJEK. Srećni vam praznici, nekome današnji, a nekome budući. Svi smo isti. Volim vas – poručio je pevač ispod zajedničke porodične fotografije. 

U komentarima, prijatelji i pratioci čestitali su mu rođendan, ali su mnogi i oduševljeno komentarisali njegovu decu i lepotu njegove supruge.

“Kamo sreće da je više takvih žena”, “To je tvoje bogatstvo, svaka čast”, “Predivni ste, supruga naročito”, “Dragana lepotica” , neki su od komentara.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!