Anđelka Prpić progovorila o Andriji i otkrila kakav je glumac privatno, pa priznala kada će zaigrati zajedno!Glumica Anđelka Prpić čiju je dosadašnju karijeru obeležio sitkom „Andrija i Anđelka“ trenutno snima “Šetnju sa lavom” Filipa Čolovića.

U seriji igra Unu, mega televizijsku voditeljku i Batinu (Andrija Kuzmanović) suprugu.

Moja Una je oličenje današnjice. Ona radi kao TV voditelj i autor emisije “Šetnja sa lavom” na Gold televiziji, a meni je privlačno to što je ovo jedna pametna i urbana komedija, ali posvećena i detaljno napisana. Drago mi je da pomeramo lestvicu serijskih formata, a to je svakako zbog toga što je tekst pisao kolega Andrej Šepetkovski. Ovo je nešto u čemu ja “plivam” jer je publika navikla da me u tome vidi. Međutim, ova priča nema nikakve veze sa onim što smo do sada radili jer je stilski jako specifična i sve vreme je na ivici noža. Dopada mi se što u okviru samog lika postoji razvojni put i velika unutrašnja transformacija od čega sve i počinje. Radujem se toj promeni i veliki mi je izazov uloga Une – priča Anđelka Prpić.

Pročitajte još...  Pred svima ljubi 33 godine mlađu: Nisu mogli da obuzdaju strasti ni na crvenom tepihu

Zanimljivo je da su gledaoci navikli da ovu umetnicu viđaju u raznim emisijama i kvizovima koji su bili popularni na domaćim TV kanalima.

Mislim da mi je to voditeljsko iskustvo pomoglo da bih napravila meru u kreiranju ove uloge, jer često umemo da zamišljamo kako je to kada je neko voditelj, pa onda umemo da preteramo. Kada nam to nije blisko, odemo u neku karikaturu. Od početka snimanja svima u najužem kreitivnom krugu govorim da uloga mora da bude sa merom. Nije stvar ismejati nekoga, nego napraviti život čoveka sa manama, vrlinama, problemima i situacijama u kojima se i on snalazi ili ne snalazi – ističe Prpićka.

Pročitajte još...  Kortni Kardašijan kao devojka - Lajk.rs

Od početka snimanja, Kuzmanovića koji je Anđelkin direktni partner, upoređuju sa Andrijom Miloševićem sa kojim je glumica radila sada već kultnu seriju „Andrija i Anđelka“. Mnogi tvrde da je uloga Anđelke njena lična karta u dosadašnjoj karijeri.

Ponosna sam zbog toga i srećna sam što je serija „Andrija i Anđelka“ i dalje veoma popularna. Jednostavno takva prilika me je sačekala. Imala sam priliku i da igram sa Miloševićem koji je nesebičan kolega, strašno darovit i divan partner za saradnju. Igrom slučaja opet sarađujem sa Andrijom, ovog puta Kuzmanovićem, koji spada u moje omiljene glumce mlađe generacije. Istorija se ponovo ponavlja jer imam priliku da igram sa nekim ko je operisan od sujete, maksimalno saradljiv, koji dozvoljava da mu predlažeš i koji uvažava tvoje sugestije. Do sada sam samo uživala u njegovim glumačkim bravurama, ali sada sam uvidela i zašto sam uživala. Priznajem da kad god smo zajedno na setu, uvek me nasmeje i oraspoloži – naglašava glumica.

Pročitajte još...  Avril Lavinj u podkastu - Lajk.rs

Anđelki će ova godina ostati upamćena i po glavnoj ulozi u krimi filmu „Jedini Izlaz“ Darka Nikolića.

On je čovek koji dugujem veliku zahvalnost na toj šansi. Video me je u drugom žanru i to se pokazalo kao dobar potez. Nikolić trenutno priprema novu seriju koja će takođe biti triler i u kome ću ja takođe igrati. Snimanje počinje na proleće i radujem se tome – priča ona i kroz smeh dodaje da dobre stvari ne treba menjati.

Otkriva nam da ćemo je od sledeće godine možda ponovo gledati kao voditeljku u novoj emisiji.

Pregovaram za jedan projekat koji bih i sama volela da gledam pa videćemo šta će od toga biti. To su ljudi sa kojima sam već sarađivala i nadam se da ćemo posle Nove godine uleteti i u taj projekat.

Pročitajte još...  Keli MekGilis: Transformacija slavne glumice kroz godine

Anđelka je prepoznatljiva i po tome što ne skida osmeh sa lica.

Generalno u životu mi je osmeh lajt motiv, a i zbog čega ne bi bilo tako? Dobro raspoloženje u životu možete da pogurate i sami. I kada nam je dan malo siv a malo žut, uvek možemo da se okružimo ljudima koji iz nas izvlače najbolji deo, a to je osmeh i dobro raspoloženje. Na stvari uvek treba gledati pozitivno i biti optimista – zaključuje Anđelka.

NIKADA JOJ OVO NEĆU OPROSTITI! Filip Car se požalio Mikiju na Maju, Đuričić ga pitao zašto se pomirio sa njom, a on je dao šokantan odgovor!

Pročitajte još...  transrodna glumica promenila pol - Lajk.rs

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare