Zdravko Čolić celu zaradu uložio u ovaj biznis, evo gde su mu otišli milioni evra!Zdravko Čolić je novac koji je zaradio tokom dugogodišnje karijere uložio u biznis sa nekretninama. Kako gorepomenuti list saznaje, on već nekoliko godina zajedno sa svojim kumom zida stambene zgrade u Golf naselju na Banovom Brdu u Beogradu.

Reč je o visokokvalitetnim zgradama i luksuznim stanovima u koje su uloženi milioni evra, pa se može reći da je reč o kompleksu stanova različitih struktura i kvadratura, od garsonjera pa do četvorosobnih. Svi stanovi su napravljenih od prvoklasnih materijala. Udoban i funkcionalan životni prostor je prilagođen savremenom načinu života, svim potrebama i generacijama, a veliki plus im je i taj što su dobro povezani sa ostatkom grada. Ipak, kao što je poznato, Čola ne voli da priča o svom privatnom životu niti da se javno eksponira na ovaj način, tako da je ovu informaciju uspešno krio sve ove godine.

Pročitajte još...  Bali-beg šokirao izgledom: Nekada su žene "sekle vene za njim" a sad ga ne bi ni pogledale

Iako o tome ne želi da govori, očigledno je da je pevač pametno uložio svoj novac, a kao jedan od najpopularnijih i najpoznatijih pevača ne samo kod nas, već i u celom regionu jasno je da su u pitanju milioni evra. Čolić je za razliku od mnogih svojih kolega vrlo skroman, pa se nikada nije hvalio skupim automobilima, garderobom ili putovanjima, pa ni ne čudi da je imao sredstava da uloži u biznis sa svojim kumom, koji je svojevremeno bio direktor jedne od najvećih hemijskih fabrika u regionu.

I dok su se mnoge njegove kolege žalile na finansijsku krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa i nemogućnošću da nastupaju kao nekad, Čoli to nije teško palo, jer mu se novac od ovog biznisa sve vreme slivao na bankovni račun.

Pročitajte još...  Dženifer Aniston se rasplakala - Lajk.rs

Naravno, pored ovog biznisa, on je za vreme pandemije radio i na novim pesmama, pošto je sve koncerte otkazao u strahu od bolesti. Ipak, otkrio nam je da ne sedi skrštenih ruku. Dosta vremena provodi u svom studiju, koji ima u kući.

Odmaram za vreme korone, radim nove pesme dok traje pandemija, i dok nema nastupa. Počinjem od nekih mojih novih ideja, pa onda uključujem saradnike. Videćemo kako će sve to izgledati – izjavio je Čolić medijima.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare