Hrvatska sponzoruša se udala za srpskog biznismena

Ida Prester podelila je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je najavila intervju za jedan domaći modni magazin, ali je opis iste privukao daleko više pažnje.

Kako je istakla hrvatska voditeljka i pevačica, tokom 9 godina braka sa suprugom Ivanom Peševskim susrela se sa suludim komentarima, u kojima su joj, između ostalog, pisali i da “žena ne može sama da zaradi svoj novac“

Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara – još jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika. Pala i ona na lovu – uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine – počela je Ida.

Pročitajte još...  Tek što se porodila, a grmi: Anđelka Prpić u prelepoj crvenoj haljinici izgleda nikad bolje

Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u ladicu – poručila je plavokosa Hrvatica na Instagramu.

Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Al’ komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa – istakla je u svom stilu šarmantna Ida, a prenosi gorepomenuti list!

Pročitajte još...  "Ništa nije kao na reklami, sve lažu": Izabranica Ognjena Amidžića otkrila kako se oseća u drugom stanju

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!