Dea otkrila sve o najgorim trenucima kroz koje je prošla nakon stravične nesreće

Šuškalo se da je voditeljski par Dea Đurđević i Mladen Mijatović prekinuo vezu od četiri godine, a kako gorepomenuti medij saznaje iz izvora bliskih paru, njih dvoje ipak uživaju kao i prvog dana.

Naime, par nije obrisao ni zajedničke fotografije sa društvenih mreža, a kako naš izvor kaže, u ljubavi i dalje uživaju. Inače, 20 godina stariji Mladen uz Deu je bio sve vreme tokom nesreće koja joj se dogodila 2019. godine.

Dan posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je voditeljka umalo izgubila ruku kada je na nju naleteo autobus, Mladen se obratio medijima.

Printscreen

 

Prvo su lekari zadovoljni kako je prošla operacija koja je trajala punih pet sati, a zatim su zadovoljni postoperativnim tokom. Prošla je samo jedna noć, ali su veoma zadovoljni kako je Dea reagovala. Psihički je veoma stabilna, da je veliki borac, pozitivnog duha i svesna šta se dogodilo, čak i rekonstrukciju samog događaja pa i nekih pratećeh momenata se seća – istakao je tada Mladen.

Pročitajte još...  Sara Džesika Parker je poznata kao modna ikona: Na svom venčanju se nije "proslavila", to je njen najveći kiks

Dea je 2020. godine pričala o tome da sa Mladenom planira venčanje.

Mi se stalno smejemo i prevazilazimo sve uz smeh. I privatne i poslovne prepreke. Ne treba ništa siliti, ni na čemu potencirati i ništa forsirati. Mi živimo kao i svi ostali ljudi, normalno. Lepo nam je i kada dođe vreme biće i svadba i brak i sve što ide uz to – pričala je Dea tada i dodala:

Printscreen

 

Mlađa me je naučio strpljenju i tome da nekada moram da izbrojim do deset. Vrlo sam temperamentna bila, želela sve i odmah, a i govorila pre nego što promislim da li je pametno baš to reći i na taj način. Malo sam smirila svoj temperament i zaista sam srećnija zbog toga. Čini mi se da sam uz Mlađu postala mnogo mudrija – dodala je Dea.

Pročitajte još...  Voditeljka Bobi Altof intervjuisala Drejka

– Život je prebrz i stalno jurimo za nečim boljim ili ka nekom cilju koji smo zamislili, a vrlo često podrazumevamo krucijalne ljude i stvari. Kada umirete, svi ti ciljevi su u drugom planu, u prvom planu i najveće želje vam budu ljudi i stvari koje inače podrazumevate. Svaki dan se budim sa velikim osmehom i osećajem sreće jer se budim u svom krevetu i što mogu da vidim ljude koje najviše volim kad to poželim. To je najveća sreća – govorila je voditeljka 2020. godine za Blic

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!