Njena pesma je ,,kriva“ za sve! Emotivan događaj prekinuo koncert pevačice Pink, zanemela je od šoka kada je čula šta se desiloPotpuno novi nastup odigrao se na koncertu pevačice Pink u Sidneju zahvaljujući ženi koja se porodila usred događaja, i cela stvar je snimljena kamerom.

Pevačica je napravila pauzu usred koncerta na stadionu Alijanz na pola pesme „Our song“, a snimak se pojavio nakon što je shvatila da joj posetioci koncerta signaliziraju da je trudnu obožavateljku odvezao lekar.

Pink je osvetlila situaciju, urnebesno pitajući publiku da li se „Rodila se Alesija ili Aleks?“ pozivajući se na svoje pravo pravo ime, Alesija Bet Mur.

Njena komična isporuka se nije tu završila. Našalila se da ne treba da gledaju u ženu, i da joj treba malo privatnosti, prenosi TMZ.

 

 

Međutim, njeno interesovanje je bilo pozitivno. Pitala je publiku da li je se zaista porodila, i uprkos tome što je saznala da još nije, uputila iskrene čestitke.

Pročitajte još...  Kraljica rastura sve rekorde: Bijonsina nova pesma 1. među njih 100, zbog ovog uspeha trese se i Tejlor Svift!

Pink je ipak izrazila šok da je njena veoma emotivna melodija „Our Song“ bila ta koja je očigledno izazvala porođaj… šaleći se rekla je: „Mislila sam da će to biti ‘Get the Party Started' ili ‘Never Gonna Not Dance Again'.

Nakon što je budućoj majci poželela sreću, Pink je nastavila sa koncertom- prvim u australijskom delu njene turneje  „Summer Carnival“.

Jedna stvar koja je sigurna u vezi sa Pinkinim koncertima je da će fanovi to uvek učiniti divljim, otkačenim i iznenađujućim. Jedna obožavateljka je, na primer, bacila pepeo svoje majke na binu tokom jednog od njenih koncerata prošle godine. 

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

Pročitajte još...  Pršte varnice na sve strane! Fanovi Tejlor Svift isprozivali slavnu glumicu, ovo joj više nikada neće pasti na pamet

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare