Kraljica Ranija oduševila modnim izborom u Njujorku: Bela košulja i pencil suknja za čistu desetku

Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili službenom kraljevskom angažmanu, jordanska kraljica Ranija redovito dokazuje da se savršeno snalazi kada je moda u pitanju.

Kraljica Jordana uvek vrlo uspešno spaja tradicionalne elemente sa klasikom, a njen stil je zanimljiv i vrlo laskav spoj stroge klasike i besprekorne elegancije sa primesama trendi komada.

 

 

Na marginama 78. zasedanja Skupštine Ujedinjenih nacija organizovan je ručak “Women Rise Luncheon”, a na njemu su se, među ostalima okupile udovica princa Frisa, holandska princeza Mabel, belgijska kraljica Matilda i jordanska kraljica Rania. Prilika je zahtevala besprekornu eleganciju, ono u čemu se u Ranija itekako dobro snalazi.

 

 

 

Kraljica je za ovu priliku pronašla savršeno klasično komade osvežene upečatljivim detaljima. Tako je večnu belu košulju zamenila dvoslojna verzija Alexandera McQueena dvostrukih rukava i geometrijskog izreza. Uz nju se odlično uklopila Max Marina pencil suknja, u narandžastoj boji koja oslikava siluetu. 

 

Pročitajte još...  U šestoj deceniji grmi: Legendarna Kasandra pohvalila se izvajanim telom na kom joj mogu pozavideti tinejdžerke

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!