Dve godine od smrti Marine Tucaković: Ovo je najtužnija pesma koju je napisala, posvetila je svom pokojnom sinu

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine, a danas se navršava tačno dve godine otkad je izgubila životnu bitku nakon duge borbe sa teškom bolešću.

Nepisano pravilo jugoslovenske muzike, a i kasnije bilo je ”ako želiš hit pesmu, pozovi Marinu Tucaković”, a kako je napisala preko 4.000 pesama važila je za najvećeg hitmejkera.

Mnogo se pričalo i o tome kome su posvećene Marinine pesme, a posebnu pažnju izazavala je dirljiva balada “Hiljadu nula”, na abumu “Original” Nataše Bekvalac.  

U tom periodu po estradnim kuloarima šuškalo se da je ovu numeru Marina Tucaković, autorka teksta, posvetila pokojnom sinu Milošu Raduloviću.

Međutim, Marina je ova nagađanja demantovala i istakla da je tu numeru Nataša posvetila ćerki Hani.

– Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine'” – objasila je hitmejkerk u razgovoru za “Alo” pre nekoliko godina.

https://www.youtube.com/watch?v=NzemJYmm0rA

 

Pročitajte još...  Ceca raspametila stajlingom: Došla u džinsu, a nosi torbicu od 6.000 evra!

Ona je dodala da je jedina pesma koju je posvetila sinu zapravo “Mišo moj” koju je snimila Ana Nikolić.

– Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić .

Podsećamo, Miloš Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute preminuo je u decembru 2008. godine, a 21. decembra 2022. preminuo je i njen stariji sin tekstopisac Milan Laća Radulović. 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!