Peđa Blizanac pomenuo odnos s decom pa priznao „NISAM OTAC ZA PRIMER“Peđa Blizanac, poznat po svojoj muzici i pojavljivanjima na televiziji, nedavno je izazvao veliku pažnju javnosti kada je otvoreno govorio o svojoj vezi sa decom. U jednom intervjuu, on je otvoreno priznao da nije otac za primer.

Peđa Blizanac je poznat po tome što je autor hitova kao što su „Kad se ljubav rodi“, „Ne mogu da se oduprem“ i „Ne mogu da zaboravim“. On je takođe poznat po svojoj humanitarnoj radnji, koja se bavi pomoći siromašnim i ugroženim deci.

U intervjuu, Peđa je otvoreno priznao da nije otac za primer. On je rekao da je njegova veza sa decom uglavnom bila da im pruži podršku i pomogne im da se prilagode novim okolnostima. On je naveo da je njegova uloga bila da im pruži bezbednu sredinu u kojoj će se osećati voljeno i da će biti u stanju da se razviju i napreduju.

Peđa je takođe rekao da je njegova veza sa decom veoma lična. On je rekao da je on tu da ih čuje i da im pruži podršku, a ne da im daje lekcije ili da ih kritikuje. On je naveo da je njegov cilj da im pomogne da postignu svoj puni potencijal.

U intervjuu, Peđa je rekao da je njegova veza sa decom veoma posebna i da je to veoma važno za njega. On je rekao da je srećan što može da im pruži podršku i da im pomogne da se razviju i napreduju.

Pročitajte još...  Željko Joksimović otvorio finale hitom iz 2004. godine: Srbija obeležila 20 godina od njegovog nastupa na Evroviziji

Peđa Blizanac je poznat po svojoj muzici i pojavljivanjima na televiziji, ali njegova veza sa decom je nešto što ga čini posebnim. Njegova otvorena priznanja o tome da nije otac za primer govore o njegovoj ljubavi prema decom i njegovoj želji da im pruži podršku. On je rekao da je srećan što može da im pomogne da postignu svoj puni potencijal.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare