NARODNA POSLANICA DIJANA RADOVIĆ ZA ALO! Da sa osmehom i entuzijazmom započnemo Novu godinu

– Na ličnom planu 2021. pamtiću po novim prijateljstvima koja sam stekla, ali i po uspehu da sačuvam ona stara uprkos koronavirusu koji nas je onemogućio da se družimo kao ranije – rekla je ona i otkrila da šta će poželeti u ponoć.

Narodne poslanice – Alo! – V. Marković

 

– Sebi ću poželeti da se stvari slože na svim poljima. Energija koju dajem u svim segmentima života me održava i podstiče da uvek podižem lestvicu stremljenja, tako će biti i u novoj godini. Zbog tempa života i dinamike posla kojim se bavim ne mogu da kažem da živim jednostavnim životom ali su mi za sreću potrebne jednostavne stvari, zdravlje, porodica i prijatelji, jer svaki uspeh počinje i završava se u porodici. Pored  primarne porodice, SPS je jedna velika porodica u kojoj se najlepše osećam. I zato u novoj godini koja će biti i izborna godina očekujem da socijalisti kao i do sada imaju važnu ulogu na političkoj sceni Srbije – rekla je ona i dodala građanima želi porodičnu stabilnost, mir i sreću.

Dijana Radović – Alo! – V. Marković

 

– Da ne zaborave da uživaju u neprocenjivim trenucima sa najdražima, i da sa osmehom i entuzijazmom započnu Novu godinu – rekla je ona.

Pročitajte još...  VUČIĆ SE U 20 SATI OBRAĆA GRAĐANIMA Razobličiće sve podvale Aljbina Kurtija

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!