Vulin istakao da će Srbija ostati bezbedna zemlja i sve bolja za život

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i drugim rukovodiocima UKP-a na kojem su sumirani postignuti rezultati u 2021. godini.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru Vulinu o postignutim rezultatima i budućim planovima i aktivnostima iz svojih linija rada.

Na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji čitave Srbije, a posebno rezultati u borbi protiv trgovine narkoticima.

MUP Republike Srpske

 

 

„Zahvaljujući efikasnom i posvećenom radu pripadnika Uprave kriminalističke policije, u Srbiji i Beogradu u 2021. godini nije se dogodilo niti jedno organizovano mafijaško ubistvo.

Pročitajte još...  Šеf SNS Vučеvić jasan o pismu opozicijе upućеnom prеdsеdniku Srbijе

Razbijene su i procesuirane 24 organizovane kriminalne grupe i uhapšeno 169 osoba, članova ovih organizovanih kriminalnih grupa.

Razbijena je jedna od najmonstruoznijih organizovanih kriminalnih grupa Belivuk-Miljković i uhapšeno 29 članova ove organizovane kriminalne grupe. Zahvaljujući vašem upornom i marljivom radu, naša Srbija je postala bolje i bezbednije mesto za život, a naši građani zaštićeniji i sigurniji. Ponosan sam na sve vas pripadnike UKP-a, na iskazanu hrabrost i borbu u kojoj smo pobedili one koji su pomislili da su jači od države, od vas, od zakona”, poručio je ministar policije.

„Uživate veliku podršku i poštovanje našeg predsednika Aleksandra Vučića zbog pokazane hrabrosti i postignutog uspeha u borbi protiv kriminala i trgovine drogom. Kada je reč o zapleni narkotika, svojim radom i rezultatima nadmašili ste 2019. godinu koja je bila istorijska”, istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da će u narednom periodu borba protiv narkotika i kriminala biti još jača i intenzivnija.

Pročitajte još...  SMAJLOVIĆ: VUČIĆEV PESNIČKI "MIRIS SLOBODE" ĆE IZIRITIRATI VELIKE SILE! (VIDEO)

Ministar Vulin istakao je da svim pripadnicima UKP-a, kao i svim ostalim pripadnicima policije slede značajna uvećanja plata koja su zaslužili i opravdali svojim radom.

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!