Jedva govori, slabo jede, otežano se kreće– Razgovarali smo sa njim u utorak i četvrtak, jedva govori, dosta je slab. Borimo se da mu ne bude gore – rekao je njegov sin Darko Mladić.

Prema njegovim rečima, nakon nedavne posete lekara iz Banjaluke, generalu Mladiću je nešto bolja terapija, alu je u međuvremenu imao dodatne probleme sa aritmijama koje su opasne po život, pa je dobio neku novu terapiju, ali ne zna se koju.

– Vidi se da je sve lošije i lošije… Jedva može dve rečnice da sastavi, jedva može da govori kako treba… Nije baš da ne može da komunicira, ali ne može ni da priča. Teško mu je da govori, ali govori – ispričao je Darko.

On je naveo da se general i vrlo otežano sam kreće, a kada ga pitaju za hranu uvijek kaže da je nešto jeo, međutim prilikom posete primete da je to dosta slabo.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske služi u haškom pritvoru kaznu doživotnog zatvora. Generala Mladića, koji je operisan 8. januara u holandskoj bolnici i ugrađen mu pejsmejker, u februaru je pregledao i tim lekara iz Republike Srpske.

(RTRS)

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Pročitajte još...  Hadžifejzović napao tvorce sramne rezolucije

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare