srećan što Srbija i Grčka neguju dobre,– Počastvovan sam što imam priliku da u Beogradu ugostim premijera @kyriakos_ srećan što Srbija i Grčka neguju dobre, prijateljske i bratske odnose i zadovoljan što smo razgovarali o svim aspektima bilateralne saradnje od energetike i turizma, do infrastrukture i ukupnog povećanja trgovinske razmene.

Razgovarali smo i o agendi EXPO 2027. Naš san je da kraj 2027. godine BDP naše zemlje bude 100 milijardi evra, što bi pokazalo ogroman napredak i kvatni skok Srbije za 12 ili 15 godina, a za to nam je potrebna i podrška grčkih prijatelja.

Ponovio sam da je Srbija čvrsto opredeljena za nastavak i ubrzanje svog EU puta, jer je to od suštinskog značaja za našu zemlju i zahvalni smo Grčkoj na podršci koju nam na tom putu pruža.

Uveren sam da će 2024. godina biti velika godina zajedničkih uspeha i rasta u odnosima između Beograda i Atine napisao je Vučić na Instagramu.

 

Pročitajte još...  NARODE, OVI NAS OTVORENO LAŽU! Lažljiva Nova S sramno izvrće Vučićeve reči - brutalna obmana građana!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare