„SAMO SMO SE SLIKALI SA LOPTOM“ Vučić podelio sliku na Instagramu, evo s kim je i gde večeras i sutraOni su se slikali na fudbalu, a u opisu fotografije piše:

– Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana.

@kyriakos_ i ja smo se samo slikali sa loptom. Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos, verujem da ćemo večeras i sutra postići velike rezultate u unapređenju saradnje bratskih naroda, srpskog i grčkog.

Inače, prema najavi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum.

Programom posete grčke delegacije, predviđen je tet-a-te sastanak Vučića i Micotakisa u 9.30 časova u Palati Srbija, posle čega će uslediti plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, najavila je pres služba predsednika Srbije. Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se medijima u 10.35 časova.

Pročitajte još...  Aleksandar Vučić o budućnosti Srbije

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji, Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, saopštila je PKS.

U uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati Srbija, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Vućić i premijer Grčke. Obratiće se i potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali i zamenik ministra spoljnih poslova Republike Grčke Konstantinos Fragojanis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare