OVA PEDOFILČINA I MANIJAK JE IDOL SRPSKE OPOZICIJE Politički otac Dobrice i Lazovića isti kao kod osvedočene mrziteljke SrbaFrancusko-nemački političar Danijel Kon Bendit, poznat kao organizator demonstracija u Parizu 1968. godine imao je nadimak Crveni Deni.

Nešto kasnije, nakon tih demonstracija, Deni je postao uticajan levoliberalni političar, višedecenijski poslanik u Evropskom parlamentu, gde je bio kopredsednik parlamentarne koalicije „Zelenih“ i Evropske slobodarske alijanse.

Ovaj čovek predstavlja ikonu moderne evropske liberalne levice. Ono što je šokiralo mnoge jeste ono što je Crveni Deni napisao u autobiografiji „Veliki bazar“ iz 1975. godine.

– Znate, dečija seksualnost je fantastična stvar. Morate biti iskreni i pošteni. Sa veoma malom decom, to nije isto kao sa onom starom od četiri do šest godina. Kada mala, petogodišnja devojčica počne da se svlači, to je fantastično, jer je igra. To je neverovatno erotična igra“, piše on u svojoj autobiografiji, prenosi 24 sedam.

Iako su mnogi u tom periodu mislili da je reč o kleveti, kako bi mu naštetili neki njegovi protivnici, to nije bilo tačno.

Pročitajte još...  Vučić: Tajvan je Kina i Kina će uvek imati podršku Srbije

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. Telegram/Istočna budućnost

 

 

On je sam to napisao u svojoj autobiografiji, i to se i danas može pokazati i dokazati.

Velika većina građana, ali i političara ostala je šokirana Beneditovim iskazima u knjizi, ali jedan deo je ipak ostao imun na to.

Tom delu političara pripada i Viola fon Kramon, kao i ostatak dela evropskih „Zelenih“, ali i pristalice liste „Nasiljem protiv Srbije“ Dobrica Veselinović i Radomir Lazović.

Viola fon kramon

EPA

 

 

Pedofil kao idol političara liste „Nasiljem protiv Srbije“

Upravo je ovaj manijak Crveni Deni politički uzor Veselinovića i Lazovića, ali i ostalih domaćih nesrećnika koji sarađuju zajedno sa njima u okviru liste „Nasiljem protiv Srbije“.

Pročitajte još...  Više od 314 hiljada evra pomoći Vlade Japana za šest lokalnih samouprava u Srbiji

Potpuno je jasno da su se „našli na istim talasnim dužinama“ sa Violom fon Kramon, pošto im je politički otac isti – pedofil Crveni Deni.

Zato i ne čudi činjenica što su pristalice liste „Nasiljem protiv Srbije“ nedavno otrčali kod Viole fon Kramon kako bi se žalili na svoju zemlju i tražili sankcije za Srbiju.

Kukali u Strazburu na Srbiju

Pristalice liste „Nasiljem protiv Srbije“ jedva su čekale poziv u Strazbur kako bi kukali na Srbiju i žalili se Violi fon Kramon.

Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović „otrčali“ su u Strazbur.

Tamo su se žalili Violi na izbore u Srbiji, na iste izbore koje su oni zahtevali.

Pročitajte još...  Propali političar potpuno švorc! SANDULOVIĆ PRODAJE STOLICE PREKO OGLASA

Naravno, kada su neslavno prošli na izborima, jedino što im je ostalo jeste da idu i da se žale istim onim političarima koji žele da oslabe Srbiju.

Ovaj višedecenijski poslanik u Evropskom parlamentu, povezao je domaće nesrećnike i deo današnjih poslanika u Evropskom parlamentu, pa zajednički rade na uništavanju svih onih političkih strana koje se ne slažu sa njihovom politikom.

A ko bi se normalan slagao sa politikom pedofila, i ko uopšte normalan može da ima za idola čoveka koji tako piše o maloj deci. Mogu samo oni koji nemaju nikakav politički program i oni koji na sve druge načine pokušavaju da se domognu vlasti, a ne na izborima pošto tamo nemaju nikakve šanse.

Pročitajte još...  U RINGU Bivši obaveštajac govori o političarima švalerima i otkriva kako možete proveriti da li ste na merama

Upravo takvi su i „naši“ „Zeleni ali i ostatak liste „Nasiljem protiv Srbije“ koji ulaskom u koaliciju sa Lazovićem i Veselinovićem direktno podržavaju ovog pedofila i time ga i oni prećutno prisvajaju za svog političkog idola.

Upravo takvi ljudi su pomislili da mogu da kroje sudbinu Srbije, tako što će se žaliti onom delu Evropskog parlamenta koji isto kao i oni, u ovog pedofila gledaju kao u oca.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare