„FASCINANTNO KOLIKO DALEKO IDU U TOME DA UNIŠTE SRBIJU“ Mali odgovorio Ponošu: Nastavljamo da rastemo, imamo rekordnu zaposlenost!Mali se ovim povodom oglasio na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu:

„Kaže Zdravko Ponoš kako će “Rezolucija Evropskog parlamenta prilično urušiti kreditni rejting Srbije i učiniti je nepodesnom za strane investicije”.

Dakle, nekadašnji kandidat za predsednika Republike Srbije u potpunosti priznaje da je opozicija podržavajući ovu rezoluciju pokušala da sruši kreditni rejting ove zemlje. Fascinantno je koliko daleko idu u tome da unište Srbiju i otvoreno se raduju tome da kreditni rejting može da bude urušen.

Kreditni rejting je krvna slika svake zemlje, nešto što investitori prvo gledaju, i dugo nam je trebalo da posle bankrota koju su nam oni ostavili, uspemo da ga podignemo na nivo na kom je danas. Sada smo na korak od investicionog rejtinga, i pripadnici opozicije to vrlo dobro znaju, ali očigledno teško prihvataju.

Mogu da im poručim samo jedno – naše javne finansije su stabilne, nastavljamo da rastemo, imamo rekordnu zaposlenost, a sa programom “Skok u budućnost – Srbija 2027”, pogotovo zahvaljujući tome što ćemo biti domaćini specijalizovane izložbe Expo 2027, za našu zemlju više neće biti granica.

Pročitajte još...  Intervju Aleksandra Vučića za China Media Group

Očekujemo da će prosečna plata u Srbiji tada iznositi 1.400 evra, a penzija i minimalna zarada 650 evra. Idemo dalje!“, napisao je ministar Mali.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare