Pošta Srbije demantuje neistinite informacije o obustavi rada u SuboticiPozivamo građane Srbije da se lično uvere u rad poštanskih službi, proveravajući svoje poštanske sandučiće u narednim danima.

Takođe, apelujemo na sve medije da odgovorno postupaju i ne šire neproverene i neistinite vesti koje štete ne samo Pošti Srbije, već i građanima, partnerima i korisnicima naših usluga.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Podsećamo da je na sastanku u Vladi Srbije prethodne nedelje potpisan sporazum s predstavnicima radnika Pošte Srbije. Prisutni predstavnici radnika, koji su se odazvali pozivu upućenom apsolutno svima, izneli su svoje stavove i nakon višesatnih razgovora, pregovori su uspešno okončani. Ovim putem zahvaljujemo se svim kolegama na pokazanoj konstruktivnosti i odgovornosti tokom pregovora, na pokazanom poverenju i prestanku obustave rada.

Pošta Srbije će, u skladu s potpisanim sporazumom, nastaviti redovni šestomesečni dijalog s najvišim rukovodstvom Vlade Srbije, te raditi na dodatnom poboljšanju uslova rada za sve zaposlene.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Pročitajte još...  ĐILASOVCU JE U SRBIJI SVE BLATO, A U HRVATSKOJ VIDI SAMO ZLATO Miketiću i dalje Vučić kriv što se drogirao i snimao...

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅