ĐILAS USRED AMERIKE OCRNIO SOPSTVENI NAROD Srbi sa Severa i pripadnici Srpske liste su kriminalci, o Aljbinu ni reč!



 

O svom favoritu Aljbinu Kurtiju ni jednu jedinu ružnu reč nije rekao, ali je zato usred Amerike ocrnio svoj narod.

„Imate ljude na Kosovu koji su zaista kriminalci, zaista su kriminalci. Optuženi sa raznih strana… Formiraju svoju listu na Kosovu i oduzimaju 99 odsto glasova i sede u vladi Kosova“, rekao je Dragan Đilas.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu:

Podsetimo, mediji koji podržavaju političku opciju koju predvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, Srbe nazivaju švercerima, a albanske teroriste veličaju kao heroje koji ih hapse.

Dok je Aljbin Kurti ugnjetavao srpski narod na Kosovu i Metohiji, provocirao sukobe i uništavao privredu Srbije blokadom prelaza, mediji u Srbiji koji su u vlasništvu tajkuna ili stranaca dali su punu podršku akciji albanskih terorista.

Pročitajte još...  ZAKAZANA SEDNICA SAVETA BEZBEDNOSTI UN O NATO BOMBARDOVANJU Večeras u 20 sati po našem vremenu - 1 STVAR je tu i dalje neizvesna

Upravo je Dragan Đilas najveći heroji prištinskih Albanaca zbog politike koje je vodio tokom vladavine Demokratske stranke.

Koliko se ova dva političara i sama dive teroristima iz Prištine svedoče i njihovi hvalospevi na račun Aljbina Kurtija.

Đilas je za Kurtija rekao da je principijelan i da ga vidi kao partnera za politiku pomirenja dok je Jeremić govorio kako je intelektualac, patriota, stabilan čovek i gospodin.

Pročitajte još...  "UZIMAO JE 172.000 EVRA SVAKI DAN TOKOM 10 GODINA" Brnabić otkrila sve o Đilasu

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare