TVRDIO DA JE VUKAN PAŠČE, A MILICA LUDA, PA TUŽIO ALO! Bestidnik Srđan Orelj pisao gadosti o ćerki i sinovima predsednika, a onda se ostrvio na naš list!



No, tviteraš koji se predstavljao kao „Serž“ nije se na tim odvratnim uvredama zaustavio, već je iznosio i psovke na račun predsednika Republike, ali i pretnje.

„Jeba*emo ga kad-tad“, „Revanš mora biti hladnokrvan. Egzekucija“, „Govno jedno. Dabogda istrunuo“, „Seme ti se dabogda zauvek zatrlo“, samo su neke od objava kojima je užasnuo građane Srbije.

I umesto da makar uputi izvinjenje i pokaje se zbog gnusnih objava, Srđan Orelj je tužio dnevni list Alo! i glavnog urednika Vasilija Papovića tvrdeći najpre da on nije autor tih objava, da bi zatim kazao kako se baš i ne seća da li je on sve to pisao.

Pročitajte još...  Ministarka Popović: Ovo je krah međunarodnog prava!

Da ironija bude veća, čovek koji je šokirao javnost žalio se sudu da je dnevni list Alo! njega uznemirio, da je pretrpeo štetu i duševnu bol jer mu je objavljena slika, te da su njegovi roditelji bili potreseni kada su videli tekst koji je objavljen. Očigledno nije preterano razmišljao o tome da li je on uznemirio roditelje dece koju je na brutalan način vređao.

VladimirMarković/Alo!

 

Na sudu se branio delimičnom amnezijom.

– Ja sam prvi tvit pisao, ove druge nisam. Možda mi je hakovan Tviter nalog, ali nisam prijavio Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal da mi je hakovan – pravdao se Orelj, i tvrdio da mu je nije jasno zašto se o njemu pisalo jer on nije uticajan tviteraš, te da ga ne prati veliki broj ljudi.

Pročitajte još...  SKANDAL NAD SKANDALIMA Đilas i njegovi opozicioni mediji plaćaju drugima da "uče" Srbe zašto treba da priznaju nepostojeći GENOCID!

S druge strane, glavni urednik dnevnog lista Alo! Vasilije Papović je nakon ročišta poručio da je šokiran ovom tužbom i ističe da je redakcija prilikom pisanja tekstova o ovim gnusnim uvredama na račun dece predsednika Srbije postupala profesionalno.

Printscreen

 

– Naravno da bismo svaki tekst koji se tiče ovako dramatičnih stvari objavili na naslovnoj strani. Radi se o uvredama i pretnjama upućenim deci. Mi bismo svako dete zaštitili, a ne samo decu predsednika Republike – naveo je Papović. 

Vređao iz Moskve

Podsetimo, Alo! je krajem novembra prošle godine objavio da je šezdesetšestogodišnji Srđan Orelj, zvani Serž, vređao decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenoj mreži Tviter. On je, prema našim tadašnjim saznanjima, pretnje upućivao iz Rusije, to jest iz Moskve.

Pročitajte još...  Vučić: U narednom periodu borićemo se da sačuvamo obraz i ugled Srbije

BONUS VIDEO

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare