Vučić: Za 11 godina najteže mi je bilo kada je Danilo bio zaustavljen na KiM

On je na pitanje u emisiji Hit tvit kako reaguje na pisanje medija koji ga nazivaju različiitim imenom, rekao da je na to navikao i da ima onih koji žele da Srbija bude uspešna ili neuspešna.

Dodao je da se u početku pitao zašto to pojedini rade, ali da se na to navikao.

“Posle toga sam se navikao na to, danas sam u stanju da istrpim stotine tekstova na dnevnom nivou, ljudi obično kukaju za fusnotu kada im je ime pomenuto, pa deset dana ne mogu sebi da dođu. Ja dnevno moram stotine tekstova, sate i sate laži najgorih i psovki i udara da pretrpim i, šta da radite, na to sam navikao. Šta mi je bilo najteže, svakako nije to bilo najteže ili se borite ili hoćete ili ne vredi drugačije” dodao je predsenik Srbije.

Rekao je da mu je najteže bilo kad je njegova prva supruga Ksenija preminula i kada je njegov stariji sin odlučio da ode na Kosovo i tada bio zaustavljen.

Printscreen/KOHA

 

 

“Najteže mi je bilo to se dogodilo posle smrti njegove majke i Miličine, Ksenije, on je išao na Kosovo, sam je doneo tu oduku da ide, sa njim je bilo nekoliko mojih momaka nenaoružanih. Svake godine ide po nekoliko puta, ovog puta je išao na liturgiju u Gračanicu, veći je vernik nego ja. Ja sam svojevremeno kada su Marka Đurića uhapsili, dao ultimatum, ako do pola osam Marko ne bude na našoj granici, više nemoj da me zovete i razgovarate, onda ćemo preduzeti neke druge mere, jer je to bio direktni napad na državu, poniženje države i oni su vratili Marka Đurića”, objasnio je on i nadovezao na to kako su zaustavili i njegovog sina Danila.

On je istakao da su Danila prvi put zaustavili, drugi put držali satima i da je shvatio da je to delo  Aljbina Kutija.

Pročitajte još...  VUČIĆ ZA ALO: "Ovo nije epilog, plašim se da će biti lošije..."

“Onda su ih zaustavili i izbacili iz kola i sve sa punim naoružanjem i sad sve to ja negde uživo pratim i ne mogu ništa. Onda su oni želeli i doneli odluku ako se sećate, ministar albanski kako su mom sinu skinuli majcu. Oni su ga izvukli napolje sa željom da skine majcu, a rekao je da neće da je skine, a onda su mu uperili pušku u lice i pušku u grudi i sad zamislite oca koji je predsednik države ili bilo kojeg oca koji sluša i znam da je to Kurti naredio direktno. Da vam upere cevi u dete i znate da to dete neće da skine majcu i znate da ne mogu da ga nateraju na to”, rekao je on.

Predsednik je rekao da mu je za 11 godina taj trenutak bio najteži, tih sat vremena.

Pročitajte još...  Sastanak ministara odbranе Srbijе i Norvеškе

“Možete da zamislite kako mi je bilo, to je život, ja posle toga moram da vidim Kurtija i možete da zamislite kako mi je dok ga gledam, a znam šta je hteo da učini i čini srpskom narodu, a znam šta je hteo da učini i uradi nekome samo zato što se preziva Vučić. Morate da sedite i razgovarate, to je važno za zemlju da ne uđe u sukobe i da ne bude kriva za sukobe”, istakao je predsednik.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!