Mirović prisustvovao obeležavanju godišnjice puštanja u saobraćaj brze pruge Beograd – Novi Sad„Dokazali smo da smo dostojni snažnog početnog impulsa koji su dali predsednici Si Đinping i Aleksandar Vučić i potvrdili da sa ponosom možemo da opravdamo tu saradnju i čelično prijateljstvo. Nastavićemo zajednički da delujemo da bismo ispunili obećanje da ćemo do kraja 2024. godine brzim vozom putovati do Subotice. Krajem sledeće godine svedočićemo o razvoju prijateljstva i saradnje dve države na izuzetnim osnovama, koje mogu biti primer i drugim državama“, izjavio je predsednik Mirović i najavio u narednim mesecima dolazak kineskih kompanija, koje će otvarati velike pogone u Vojvodini.

Predsednik Mirović zahvalio je svim projektantima, inženjerima, zaposlenima u svim kompanijama, posebno u onima koje su izvodile radove, na izuzetnom trudu jer se godinu dana nakon što je pruga puštena u saobraćaj pokazuje kvalitet, profesionalizam, odgovornost, preciznost i sve ono što se očekivalo od tako renomiranih komapanija koje su predvodili kineski partneri na zadovoljstvo svih građana.

Pročitajte još...  POTCENILI SU PUTINA I RUSIJU Vučić o situaciji u Ukrajini: Sve je u igri! Postoji razlog zbog kojeg kažem da smo bliži VELIKOJ KATASTROFIIzvor: Alo.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare