Boris Milošević “Hrvatska naplaćuje sudske troškove porodicama ubijenih Srba”





“Jedan od predmeta koji traje toliko godina za zločin iz 1992. godine je završen tako da porodice žrtava moraju državi hrvatskoj da plate više od 8000evra sa kamatama jer su tražile da krivci odgovaraju!? U najvećem broju parnica gdje žrtve ili potomci žrtava podnose zahtjev za naknadu štete njihovi se zahtjevi odbijaju i oni bivaju prinudjeni da plate još i sudske troškove. Kao rezultat ovakve prakse protiv Srba koji su najčešće na granici siromaštva pokreće se ovrha i rasprodaje im se imovina i sve što su stekli” istako je Boris Milošević.

“To je sramotno i ničim se ne da opravdati. Tako na primjer sestrama  Radmili i Mirjani Vuković kojima su u “Bljesku” u Medarima ubijeni roditelji i sestra preti ovrha nad nekretninama zbog parnice u kojoj su tražili nadoknadu štete za smrt svojih najbližih. Isto to se dogodilo i Milanu Smoliću kome je ubijen otac Stevan Smolić kome je država sjela na kuću ubijenog oca”.

Pročitajte još...  "SRPSKI NAROD NE MOŽE NIKO DA POKORI" Predsednik Vučić: "Lažu već 26 meseci i misle da niko ne sme ništa da im kaže"

“Vlada hrvatske mora stati sa ovrhama i mora vratiti sredstva ovim ljudima” rekao je Boris Milošević.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare