ALBANCI ZBOG BEDE BEŽE IZ LAŽNE DRŽAVE Ovo je realna slika masovnog egzodusa – ekstremistu Kurtija to ni ne zanimaDa je situacija na tzv. Kosovu sve dramatičnija pokazuju i podaci da su stopama svojih učitelja krenuli i učenici koji odlaze.

Naime, kako pišu albanski mediji u Uroševcu je 54 učenika zatražilo da prekine školovanje kako bi sa porodicama napustili lažnu državu, piše Demokracija, napominjući da to izaziva uznemirenost u obrazovnom sistemu.

Direktor obrazovanja u opštini Uroševac Afrim Labjani kazao je da je to veliki broj, te da se mora pratiti situacija, prenosi portal Kosovo onlajn.

Alo

 

Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog priajteljstva, je za Alo! poručio da je Aljbin Kurti pretvorio tzv. Kosovo u tamni vilajet Evrope.

– Zasljepljenost nacionalističkom ideologijom dovela je do velike nestabilnosti, svakodnevnih napada i pritisaka na srpski narod, ali se na ekonomskom planu apsolutno odrazilo i na same Albance koji beže od bede i nemogućnosti da normalno žive. Tzv. Kosovo ne bi moglo ni dana da izdrži bez inostrane pomoći, a političari koji ga vode nisu dorasli zadatku da naprave ambijent za kvalitetan život građana. Ekstremistu Kurtija to ni ne zanima već je umislio da je on ujedinitelj Albanaca, kojih isto tako ima sve manje, dok on realizuje svoje nerealne i sulude političke ciljeve i ideologiju – istakao je on i dodao:

– Kao i na mnogim mestima u svetu, kriza liderstva izaziva nestabilnost i ima pogubne posledice po narod a u ovom slučaju sa Kurtijem po ceo region.

Pročitajte još...  OKO 70 ODSTO MLADIH ŽELI DA POBEGNE IZ LAŽNE DRŽAVE Rezultati istraživanja zbog kojih su Albanci u panici

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare